Horoscopul culinar al copiilor Noiembrie 2013 - Afla ce sa ii gatesti micutului tau in functie de zodie

Alimentatia joaca un rol deosebit de important in viata copiilor nostri, fiind un factor esential in dezvoltarea si cresterea lor. Noi v-am pregatit horoscopul culinar al copiilor, pentru a sti ce tipuri de mancare sa le pregatiti celor mici si ce alimente ar fi bine sa excludeti din alimentatia lor zilnica.

Micutii Raci isi pot oferi o recompensa culinara cu pepene, fiind unul dintre putinele alimente atat de sanatoase si atat de iubite de nativii din zodia Rac.

Zodia Leu

Fiind zodia cu cea mai mare putere, micutii nascuti in zodia Leu inclina spre lux, asa ca le plac felurile de mancare scumpe si atent preparate.

Daca vreti sa il impresionati pe micutul vostru pretentios si sa ii intrati in gratii, va recomandam sa ii preparati somon, piept de pui, salate proaspete de legume si fructe precum rodii si ananas.

Leutii trebuie sa acorde atentie regimului lor alimentar si starii de sanatate, deoarece, in lipsa unui regim sanatos si echilibrat, ei pot ajunge sa aiba probleme digestive sau de greutate.

De asemenea, este bine sa isi aleaga un sport pe care sa il practice de timpuriu; cu siguranta le va imbunatati tonusul muscular si starea de spirit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Fecioara

Este bine stiut faptul ca micutele Fecioare sunt mofturoase, foarte sensibile si au probleme digestive. Pentru a fi in forma buna si a-si mentine energia, sfatuiti-i pe micutii vostri din zodia Fecioara sa consume cat mai multe salate proaspete si sa evite, pe cat posibil, carnea grasa si dulciurile in exces.

Copiii nascuti in zodia Fecioara se dezvolta intotdeauna pe baza de vitamine si minerale, motiv pentru care meniul lor zilnic trebuie sa includa telina, morcovi si mere. Nu le preparati copiilor vostri mancaruri picante sau grele!

Cel mai bine ar fi ca micutele Fecioare sa aiba un regim alimentar mai mult vegetarian, pe care sa il completeze cu supe si gratar de pui.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri