Alimentatia joaca un rol deosebit de important in viata copiilor nostri, fiind un factor esential in dezvoltarea si cresterea lor. Noi v-am pregatit horoscopul culinar al copiilor, pentru a sti ce tipuri de mancare sa le pregatiti celor mici si ce alimente ar fi bine sa excludeti din alimentatia lor zilnica.

Zodia Sagetator

Micutii nascuti sub semnul zodiacal al Sagetatorului sunt printre cei mai privilegiati, dat fiind faptul ca nu au nici probleme digestive, nici cu greutatea, asadar pot manca aproape orice.

Cu toate acestea, nu trebuie sa ii lasati sa faca abuz si sa consume in exces dulciuri, produse de patiserie sau de fast food.

Va recomandam sa le pregatiti prichindeilor vostri Sagetatori fel de fel de salate de legume proaspete, mancare de mazare, varza, fasole si soia, gratar de peste si pui si cat mai multe fructe si sucuri naturale.

Intrucat copiii Sagetatori sunt foarte pofticiosi si adora mancarurile exotice si prajiturile cu crema, le puteti satisface din cand in cand poftele, iesind cu ei la un restaurant cu specific international sau la cofetarie.

Zodia Capricorn

Micul nativ Capricorn este o fire agitata si energica, asa ca are nevoie de cat mai multe vitamine si proteine pentru a se mentine in forma.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Va recomandam sa le oferiti celor mici un regim alimentar echilibrat, cu legume si fructe proaspete, proteine, magneziu si calciu, pentru a va asigura ca vor fi mereu plini de energie.

Capricornii sunt destul de mofturosi la mancare, asa ca trebuie sa aveti mare grija ce fel de mancare le pregatiti, pentru a nu avea surpriza de a stramba din nas cand vor vedea in farfurie o supa de legume.

Foto@Shutterstock.com

Cititi si:

Ce animale se potrivesc copiilor in functie de zodie

Copiii din zodiile de apa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri