Horoscopul culinar al copiilor Noiembrie 2013 - Afla ce sa ii gatesti micutului tau in functie de zodie

Alimentatia joaca un rol deosebit de important in viata copiilor nostri, fiind un factor esential in dezvoltarea si cresterea lor. Noi v-am pregatit horoscopul culinar al copiilor, pentru a sti ce tipuri de mancare sa le pregatiti celor mici si ce alimente ar fi bine sa excludeti din alimentatia lor zilnica.

Oferiti-le gratar de pui si de vita, piure de cartofi, orez, varza si fasole, salate de legume, sucuri naturale de fructe si prajituri facute in casa si, cu siguranta, le veti aduce zambetul pe buze.

Zodia Varsator

Copiii nascuti sub semnul zodiacal al Varsatorului sunt mereu agitati si in continua miscare, asa ca si din punct de vedere alimentar ei sunt mereu pe fuga.

Micutilor Varsatori le place sa manance mereu cate ceva, sa ciuguleasca, de aceea nu trebuie sa va mire faptul ca ei va vor cere mereu biscuiti, covrigei, chipsuri etc.

Cel mai bine ar fi sa ii convingeti pe micuti sa renunte la gustarile din comert si sa le preparati mancaruri si deserturi pe baza de fructe si legume, pentru a le asigura o alimentatie sanatoasa, delicioasa si plina de vitamine.

Desi sunt pofticiosi, nativii din Varsator nu sunt deloc pretentiosi, asa ca le puteti pregati o gama variata de supe si ciorbite, preparate pe baza de carne de pui si vita, tocanite si o gama diversificata de salate. Si pentru a-i surprinde intr-un mod placut, oferiti-le din cand in cand placinte sau saratele gatite in casa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Zodia Pesti

Micutii din zodia Pesti sunt destul de sensibili si sunt predispusi spre intoxicatiile alimentare, asa ca parintii trebuie sa acorde o atentie sporita alimentatiei celor mici si sa evite prajelile, dulciurile si conservele.

Nativii din Pesti au nevoie de alimente bogate in proteine, vitamine si fier, asa ca cel mai bine ar fi sa le oferiti ficat de vita sau de pasare, oua, multe fructe si legume, pentru a evita o posibila anemie carentiala.

Pentru a-i rasfata pe prichindeii vostri si a le face o bucurie culinara, preparati-le peste dupa o reteta din bucataria internationala, precum si tarte cu fructele lor preferate, mango si smochine. Cu siguranta va vor multumi si va vor rasplati cu o imbratisare.

Foto@Shutterstock.com


Va recomandam sa cititi si:

Horoscopul iubirii pentru 2014

Horoscopul dansului - Zodiile au talent

Secretul vietii pentru fiecare zodie

Horoscop si semnificatii ascunse ale planetelor

Horoscop de legenda - Locul fabulos al zodiei tale

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri