1 Noiembrie 2013 publicat în Copil 2 share-uri

Dupa multi ani de experienta in lumea celor mici, profesionistii de la Gymboland s-au gandit la un nou concept pentru locul de joaca, asa cum nu se mai gaseste nicaieri in Romania, datorita imbinarilor de entertainment si programelor educationale.

O noua generatie de locuri de joaca apare odata cu locatia Gymboland, din Promenada Mall, care stie ca activitatile desfasurate impreuna de copii cu parinti, au o puternica incarcatura afectiva la varste mici si este definitorie pentru o dezvoltare armonioasa a copilului. Astfel, utilizarea echipamentelor variate-caruselul, trambulina complexa, structura modular cu labirinturi, tobogane, tunuri si piscine cu bile reprezinta un bun prilej pentru dezvoltarea motricitatii.

Mai mult, Gymboland pune la dispozitia copiilor si o miniaturizare a vietii de zi cu zi-avand ocazia de a se identifica si chiar de a se simti mai aproape de parinti. Pot sa experimenteze o sesiune de cumparaturi intr-un minimarket, ori un episode din bucataria personale, totul intru-un décor de vis unde distractia e cuvantul cheie.

Insa Gymboland anticipeaza si nevoile parintilor, devenind un ajutor de nadejde in ziua cea mai importanta a micutului, organizand cele mai frumoase aniversari, unde si parintii se pot relaxa si savura o cafea aromata.

Evenimente si Activitati

Gymboland ofera bucurii copiilor atat in interiorul locului de joaca cat si in afara lui. In fiecare luna si cu ocazia sarbatorilor importante, organizam evenimente si activitati de mare amploare unde participarea clientilor Gymboland este gratuita. Ne distram in cadrul atelierelor de hand –made, pictura, modelaj, concursuri de karaoke si jocuri antrenante unde creativitatea este incurajata pentru descoperirea talentelor si aptitudinilor celor mici. Copilasii care participa la spectacolele de dans si cantat din fata locului de joaca sunt rasplatiti cu diplome, dulciuri, jucarii si aplauzele celor dragi.

Va asteptam cu mare drag sa pasiti in lumea Gymboland!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri