Ma numesc SANGTRAST si, dupa cum poti vedea, sunt o zana. Cu ajutorul bachetei magice reusesc sa indeplinesc dorintele tuturor copiilor. Exista insa copii care au renuntat sa mai viseze, deoarece nu au acces la educatie. Imi doresc foarte mult sa imi folosesc super-puterile pentru a-i ajuta, dar am nevoie de tine.

(P) Comunicat de presa

Daca ai incredere in puterile zanei Sangtrast, povesteste lumii intregi despre campania Jucariilor de Plus: pentru fiecare jucarie de plus sau carte de povesti cumparate din magazinul IKEA in perioada 3 noiembrie 2013 – 4 ianuarie 2014, IKEA Foundation doneaza un euro pentru educatia copiilor.

Suntem alaturi de copiii din intreaga lume inca din 2003, de cand a inceput Campania Jucariilor de Plus si ne mandrim ca fundatia caritabila IKEA Foundation a donat 57 milioane de Euro catre UNICEF si Salvati Copiii, ajutand peste 10 milioane de copii din 45 de tari sa aiba acces la educatie si, prin asta, sa aiba sansa unui bun inceput in viata.

In Romania sustinem proiectul dezvoltat de Salvati Copiii: Sanse egale pentru toti copiii, intr-o societate fara discriminare, ce beneficiza de o sponsorizare de 1,5 milioane de Euro din partea IKEA Foundation.

Acest proiect are ca scop combaterea discriminarii impotriva a doua dintre cele mai vulnerabile grupuri de copii din Romania: copiii de etnie Roma si copiii care prezinta risc pentru a dezvolta o problema de sanatate mintala.

In perioada iunie-decembrie 2012, IKEA Foundation si Salvati Copiii Romania au ajutat peste 1.400 de copii din familii defavorizate sa aiba acces la consiliere. 200 de copii Romi au participat la gradinite estivale si activitati pregatitoare pentru primul an de scoala si 895 de parinti au invatat despre importanta educatiei in cadrul unor ateliere parentale. Si nu vrem sa ne oprim aici. Fiecare super-erou de plus duce planurile noastre mai departe, iar visele copiilor mai aproape de a se indeplini.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri