10 Martie 2014 publicat în Copil 47 share-uri

Curajoasa si curioasa. Inteligenta, pasionata de pulberea de spiridusi si entuziasmata de alchimie. Posesoare a unui spirit liber si creativ, mereu pusa pe experimentat. Faceti cunostinta cu Zarina, protagonista peliculei „Clopotica si Zana Pirat”. Regizat de Peggy Holmes si distribuit de Forum Film Romania, filmul poate fi vazut pe marile ecrane in format 3D, incepand cu 28 martie 2014.

Comunicat de presa

Cea mai noua si mai vesela aventura din lumea magica a zanelor Disney, „Clopotica si Zana Pirat” se concentreaza in jurul energicei si ambitioasei Zarina, una dintre zanele pastratoare ale prafului magic albastru, care le ajuta pe zane sa zboare. Cand ideile ei indraznete ii provoaca incurcaturi, Zarina fura pulberea fermecata si paraseste Pixie Hollow, unindu-si fortele cu piratii din Skull Rock si conducatorul lor, James, care va fi cunoscut curand drept Capitanul Hook. Aflate in pericol de a nu mai putea zbura, Clopotica si prietenele ei zane se hotarasc sa plece in calatorie, pentru a recupera atat praful pretios, cat si pe Zarina.

In transformarea sa in zana pirat, Zarina isi schimba complet infatisarea, devenind aproape de nerecunoscut. Pentru a-i crea noua tinuta, realizatorii filmului l-au chemat pe designerul Christian Siriano. El este castigatorul celui de-al patrulea sezon al competitiei americane de design „Project Runway” si un preferat al starurilor precum Sarah Jessica Parker, Victoria Beckham, Rihanna sau Lady Gaga.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

„Toata lumea stie cum este costumul lui Clopotica sau al lui Pocahontas. Aceste personaje sunt emblematice, iar modul in care arata este important”, a spus Siriano. Pentru costumul de pirat al Zarinei, el a lucrat cu schita personajului si cu echipa de animatie de la Studiourile Disneytoon pentru a contura stilul neobisnuit al zanei. „M-am gandit mult la ce purtau piratii traditionali, dar am vrut ca Zarina sa fie inovatoare si moderna”, a continuat el. „Ne-am jucat cu ideea ca a rupt o bucata de panza de la corabie pentru a-si face bluza. Cureaua ei este un inel vechi pe care l-a gasit. Sabia ei este un ac de palarie.”

In „Clopotica si Zana Pirat”, aventura si umorul se completeaza cu efectele magice ale proiectiei 3D, iar vocile tinerilor actori principali – Dana Marineci (Zarina), Aylin Cadir (Clopotica) si Ionut Grama (James) – ii ofera filmului dublat in limba romana o noua dimensiune.

Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Gasiti mai jos linkul catre trailerul oficial al filmului:
https://www.youtube.com/watch?v=Et4zsoUNb_0


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri