Din 8 septembrie, Lidl aduce campania de colectionare Stikeez in Romania, pentru toti copiii pasionati de aceasta lume fantastica.

Comunicat de presa

Dupa succesul inregistrat in Germania, micutele si simpaticele figurine Stikeez poposesc acum si in magazinele Lidl din Romania. Cu nume amuzante, precum Gloo-Gloo, Snaky sau Moody, personajele le garanteaza celor mici ca vor transforma orice moment monoton intr-o adevarata aventura – ”Cu Stikeez ti se poate intampla orice”.

Colectia consta in 24 de figurine diferite, care se impart in patru categorii: monstri, ferma, ocean si jungla. Orby, Sharky, Puffy, Bunny, Ely, Fido si prietenii lor sunt pregatiti sa-l poarte pe cel mic prin tot felul de povesti educative si amuzante deopotriva.

Pentru fiecare 50 de lei achitati pentru cumparaturi in magazinele Lidl, clientii vor primi gratuit, la casa, cate o figurina Stikee. De asemenea, din magazinele Lidl poate fi achizitionata si cutia pentru colectionare, in care pot fi aranjate toate cele 24 de figurine. Cutia pentru colectionare ofera, in plus, si un joc, pentru mai multa distractie cu Stikeez.

Pentru cei care isi doresc sa se bucure de figurinele Stikeez impreuna cu prietenii, totul este pregatit. Folosind saculetele practice pentru colectionare, copiii pot lua simpaticele personaje la plimbare sau atunci cand merg in vizita.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri