7 Aprilie 2016 publicat în Copil 7 share-uri

Pentru orice copil, mai ales in primii ani, contactul cu exteriorul este un continuu test de adaptabilitate. O lume complet necunoscuta, noua, in care cel mic este expus la numerosi stimuli, iar pielea lui delicata prezinta o sensibilitate accentuata chiar si la cea mai mica atingere. Gama Weleda Baby, prietena de incredere a mamicilor, ofera solutii de ingrijire certificate natural, recomandate din prima zi de viata a bebelusului, fara uleiuri minerale, parfumuri sintetice, coloranti sau conservanti sintetici, care ar putea afecta functiile normale ale pielii.

Comunicat de presa

Pielea bebelusului este cea mai expusa si, totodata, cel mai usor de lezat, astfel ca eritemul fesier, eczemele, iritatiile sau dermatitele pot aparea in orice moment, creand celui mic o stare de disconfort si de usturime.
Weleda Baby foloseste de mai bine de 90 ani efectul binefacator al galbenelelor (calendula), una dintre plantele medicinale cele mai eficiente pentru mentinerea sanatatii naturale a pielii. Datorita continutului sau ridicat de substante active precum carotinoidele, aceasta ajuta pielea sa se regenereze: curata rana, calmeaza procesele inflamatorii si stimuleaza crearea de tesut nou. Calendula este cultivata in propriile gradini biodinamice din Wetzgau. Astfel, ea poate fi transformata in tinctura primara imediat dupa cules. Mai mult de o tona de flori proaspat culese sunt prelucrate in fiecare an.

Produsele organice de ingrijire zilnica Weleda Baby pun mare pret pe confortul si buna dispozitie a copiilor. Astfel, pielea lor delicata va avea parte de o ingrijire speciala, sub forma unui strat protector si hranitor, care sa nu impiedice capacitatea sensibila de perceptie a lumii din jur. Specialistii Weleda Baby evita in mod constient utilizarea substantelor sintetice pentru culoare si parfum, parfumul produselor provenind exclusiv din uleiuri eterice naturale.

Cum sa-ti faci bebelusul sa fie cel mai fericit din lume? Mami si Weleda stiu cel mai bine!
Weleda Baby foloseste in compozitia produselor exclusiv ingrediente naturale, uleiuri vegetale bogate (uleiul de migdale dulci, rapita, cocos sau palmier), insotite de beneficiile extractelor nutritive din plante precum musetelul. Gama cu extract de galbenele cultivate biodinamic reuneste 10 produse atent concepute pentru fiecare nevoie a bebelusilor si copiilor.

Ceara pura de albine, lanolina vegetala si mai ales zincul din Crema de galbenele pentru zona scutecului (75ml) Weleda Baby formeaza o bariera naturala protectoare intre pielea delicata a bebelusului si umezeala din scutec. Imediat dupa aplicarea cremei, extractele de galbenele si musetel incep sa calmeze zona. Galbenelele au efect vindecator, iar musetelul reduce inflamatiile si calmeaza pielea. Uleiurile organice pretioase de migdale si de susan stimuleaza regenerarea pielii si o ingrijesc cu blandete.

Weleda Baby - Baita cremoasa cu galbenele (200m) este cel mai delicat si natural mod de a spala si proteja bebelusul in primele luni de viata. Compozitia sa bogata in extracte de galbenele cultivate biodinamic, ceara de albine si uleiul de migdale dulci confera o senzatie de cald si bine si previne uscarea pielii.
Bebelusii si copii au nevoie de protectie intensiva atunci cand sunt scosi afara, la plimbare. Balsamul Weleda Baby de protectie impotriva vantului si frigului (30ml), pe baza de ceara pura de albine, ulei de migdale si extracte de galbenele bio, protejeaza eficient pielea sensibila a fetei, dar si pe cea a manutelor, lasand-o in acelasi timp sa respire.

Crema de corp Weleda Baby hidratanta cu galbenele (75ml) este o crema minunata si intens parfumata, ce contine extracte uleioase de flori de musetel, cu efect antiinflamator, pentru calmarea iritatiilor. Se aplica usor si se absoarbe rapid si poate fi intrebuintata zilnic pe corpul bebelusului, dar poate fi folosita si pentru a preveni aparitia iritatiilor cauzate de scutec.

Weleda Baby - Crema faciala hidratanta cu galbenele (50ml) este un produs special creat pentru a proteja pielea delicata a bebelusului de deshidratare, putand fi utilizata si de adultii cu pielea sensibila. Amestecul de extacte vegetale naturale atent selectionate stimuleaza functiile naturale ale pielii, aceasta ramanand hidratata. Extractul de galbenele calmeaza inflamatiile pielii, iar ceara de albine impreuna cu acizii grasi esentiali din uleiul de migdale dulci formeaza un foarte fin strat protector la suprafata pielii care nu inchide porii, permitand acesteia sa respire.

Weleda Baby - Lotiune de curatare si sampon cu galbenele (200ml) pentru baia bebelusului, curata delicat capul si corpul bebelusului, protejand pielea impotriva deshidratarii. Uleiul de susan organic impreuna cu uleiul pretios de migdale hidrateaza in profunzime si confera finete pielii si parului. Substantele blande de curatare pe baza vegetala curata pielea si parul extrem de delicat. Nu irita ochii! Extractele de galbenele cultivate organic au un efect calmant asupra pielii. Parul devine moale, matasos si usor de pieptanat. De asemenena, parfumul natural si foarte discret este dat de uleiurile esentiale delicate, cu note fructale si florale care vor inveseli bebelusul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri