O ora de relaxare pentru copiii si parintii cuminti.
Diverta iti da intalnire in primul week-end din 2008: sambata, pe 5 ianuarie, incepand cu orele 16.00, citim impreuna la primul “Atelier de lectura” din 2008. Locul de intalnire - Diverta din Plaza Romania si Diverta din Mall Vitan.

Copiii pana in 12 ani sunt invitati sa asculte intamplarile personajelor din “Bee Movie - Povestea Filmului”, descrise de autoarea Susan Kormann, si apoi sa devina ei insisi “personaje” intr-un joc cu reguli stabilite ad-hoc. Personajul central al cartii este Barry Banson care, dupa absolvire, hotaraste sa se aventureze in afara stupului, in Central Park. Descopera astfel ca oamenii fura mierea albinelor si alaturi de Vanessa, noua sa prietena din lumea oamenilor, incepe lupta impotriva lor.

O noua sesiune de joc, improvizatie si dialog, organizata in zona spatiului de lectura de catre studentii si actorii din echipa Fundatiei RTC.

Experimentul dureaza o ora si ... “se lasa” cu surprize pentru copiii si parintii cuminti.

Despre “Atelierul de lectura”

Apropierea de carte prin metode neconventionale precum improvizatia si jocul, dar si o alternativa culturala de petrecere a timpului liber sunt cele 2 obiective ale acestui proiect, initiat recent de catre Diverta si Fundatia RTC.

“Atelierele” se organizeaza saptamanal in zona de carte a magazinelor Diverta din Bucuresti (Mall Vitan, Plaza Romania si Unirea) si din Iasi (Iulius Mall) si, incepand din februarie 2008, si in alte 10 spatii Diverta din tara.

“Atelierele de lectura” sunt realizate dupa un concept interactiv in care cei mici si moderatorii comenteaza si discuta pe marginea povestilor si a personajelor.

Proiectul contribuie la dezvoltarea laturii rationale si critice a formarii pedagogice a copiilor si face parte din activitatile de implicare in educatia copiilor desfasurate de catre Diverta.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri