Buna ziua, numele meu este Mariela Popovici si am o fata in varsta de 15 ani. In urma unor analize medicale efectuate la Policlinica M.Ap.N. pentru admiterea la Liceul Militar, nu a trecut de examenul oftalmologic, fiind declarata \'inapta\', pentru cariera militara. Si de acolo, din doctor in doctor�La Sp. Elias, la Sp. Militar Central unde am facut si RMN(rezonanta magnetica nucleara). De acolo ne-au trimis la Sp. Bagdasar, la dr. Tascu�.Si asa am ajuns la urmatorul diagnostic : \'adenom hipofizar cu atrofie nerv optic\'. Este o tumoare care s-a dezvoltat in \'seaua turceasca\' sub creier, asa cum puteti vedea si din pozele de la RMN.
Buna ziua, numele meu este Mariela Popovici si am o fata in varsta de 15 ani. In urma unor analize medicale efectuate la Policlinica M.Ap.N. pentru admiterea la Liceul Militar, nu a trecut de examenul oftalmologic, fiind declarata 'inapta', pentru cariera militara. Si de acolo, din doctor in doctor...La Sp. Elias, la Sp. Militar Central unde am facut si RMN(rezonanta magnetica nucleara). De acolo ne-au trimis la Sp. Bagdasar, la dr. Tascu....Si asa am ajuns la urmatorul diagnostic : 'adenom hipofizar cu atrofie nerv optic'. Este o tumoare care s-a dezvoltat in 'seaua turceasca' sub creier, asa cum puteti vedea si din pozele de la RMN.

Ii apasa pe nervii optici si risca sa orbeasca, daca operatia nu este facuta cat mai repede. (Nu mai vb de alte sechele cu care poate sa ramana in cazul in care nu se opereaza, tot din cauza cresterii tumorii)
Am vorbit zilele acestea cu Fundatia Mecenat si cu ajutorul lor am reusit sa gasim acest Institut de Neurochirurgie din Germania (Hanovra) la INI. Ei ne garanteaza reusita operatiei, prin d-nul dr. Fahlbusch. Le-am trimis rezultatul RMN-ului si ne-au anuntat azi (07.04.2008) ca suntem asteptati pentru interventia chirurgicala pe data de 17.04.2008

Aceasta operatie costa , insa 30.000 euro....O suma imensa pentru noi, ca familie. Eu am salariul de 1000 ron, iar sotul meu 800 ron..

Rugamintea noastra este , daca puteti sa ne ajuati cu orice suma....Deja avem in contul fiicei mele Taicutoiu Ana-Maria deschis astazi la Raiffeisen Bank 3000 euro si cateva sute ron, prin bunavointa catorva prieteni...cunostinte. Suntem insa constienti ca nu vom putea aduna acesti bani in timp util, de la oameni simpli, asa ca noi...Poate cineva ne va intinde o mana de ajutor.

Cont lei : RO84RZBR0000060010290387
Cont euro : RO03RZBR0000060010290390
Contact : 0216736285 / 0753580857
Contact :d-nul Bogdan Tiron- Anton: 0766227363 de la mecenat.ro
Contact Narcisa Tancu (reprezentant clinica VipMed International): 0726945385
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri