Maya s-a nascut prematur la data de 3 noiembrie 2005, fiind al doilea copil al familiei Radu. Diagnosticul de tetrapareza spastica si intarziere psihica usoara a condus catre proceduri de recuperare medicala pe care parintii sai o fac inca de la varsta de 7 luni.

Maya s-a nascut prematur la data de 3 noiembrie 2005, fiind al doilea copil al familiei Radu. Diagnosticul de “tetrapareza spastica si intarziere psihica usoara” a condus catre proceduri de recuperare medicala pe care parintii sai o fac inca de la varsta de 7 luni. Din pacate pentru Marian si Mihaela, parintii lui Maya, bucuria si linistea unui camin in care rasetele de copil acopera orice alt sunet nu sunt prezente caci Maya nu isi foloseste mainile, nu vorbeste si nici macar in fundulet nu poate sta.

Singura speranta de care parintii acestei fetite minunate s-au agatat este transplantul de celule stem in cadrul unei clinici din Mexic catre care au si achitat un avans pentru programarea din data de 14 februarie 2008 dar la care din pacate, din cauza insuficientei banilor, acestia nu au mai putut ajunge.

Suma de care familia Radu are nevoie este 7000 USD pentru operatie la care se adauga cheltuielile de drum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes

Familia poate fi contactata la numarul de telefon 0726.975.885

Contact :d-nul Bogdan Tiron- Anton: 0766227363 de la mecenat.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri