In perioada 2 iunie- 10 iunie, Kidz si ErcPress te invita la concurs! Deoarece ne aflam in preajma Zilei Copilului, ne-am gandit sa te ajutam sa-i faci un cadou princhidelului tau.

In perioada 2 iunie- 10 iunie, Kidz si ErcPress te invita la concurs! Deoarece ne aflam in preajma Zilei Copilului, ne-am gandit sa te ajutam sa-i faci un cadou princhidelului tau.

Ce trebuie sa faci?

Este foarte simplu sa participi si sa castigi! Intra pe Kidz - cea mai citita publicatie despre sarcina, nastere, educatia si ingrijirea bebelusilor si a copiilor , logheaza-te aici (daca ai deja un cont) sau inregistreaza-te aici daca nu ai apucat inca sa te familiarizezi cu acest site.

Apoi, apasa aici si vei merge direct spre pagina de concurs, unde tot ceaa ce trebuie sa faci pentru a castiga este sa raspunzi la intrebarea: "Care este sectiunea de pe site-ul Kidz pe care o cititi cu cel mai mult interes?"

Premiul

Poti castiga primul episod din colectia de 26 de episoade ale serialului de animatie Heidi, impreuna cu revista pentru copilul tau!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje după finala America Express. Artistele au pierdut marele premiu: „Am luptat cot la cot” Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Serialul de animatie Heidi, bazat pe emotionanta poveste a micutei orfane care traieste, alaturi de Bunicul ei, in Alpii elvetieni, a impresionat nenumarate generatii de copii si parinti. Pentru ca acest film clasic sa fie cat mai accesibil, Erc Press lanseaza o colectie ce cuprinde cele 26 de episoade ale serialului original pe VCD, fiecare episod fiind insotit de o revista pentru micutul tau. Astfel, vei putea gasi in fiecare luna la toate chioscurile de presa, cate un un episod din extraordinarele aventuri ale micutei Heidi.

Castigatorii vor fi desemnati in urma tragerii la sorti si vor fi anuntati pe site la data de 10 iunie 2008.

Participa si tu la concurs!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri