O boala crunta i-a rapit copilaria Antoniei, o fetita de numai 6 ani. De luni de zile ea nu a mai iesit din spital, a uitat ce inseamna copilarie... ea nu mai poate sa spuna poezii, cantecele, nu poate sa mai mearga la gradinita.

Dupa multe investigatii doctorii italieni au concluzionat ca boala a intrat in remisie totala, facandu-ne partasi la cea mai mare bucurie din ultima vreme. Antonia a reinceput tratamentul cu citostatice (ultimul protocol), acesta neputand fi intrerupt la mijlocul curei. Se simte bine, momentan i-a fost permis sa paraseasca spitalul si locuieste in apropierea lui intr-un apartament. Face multe iesiri in aer liber, mananca foarte bine, raspunde bine la tratament si suntem foarte multumiti de starea ei generala.

Din pacate nu avem inca acces la formularul E112 care ne-ar fi scutit de imensa suma pe care cu siguranta o vom datora la sfarsitul perioadei de tratament italienilor, insa nu ne pierdem speranta. In conturi se afla acum cca 23.000 euro, ramanand ca noi cei ramasi acasa sa continuam campania de stragere de fonduri (perioada minima de tratament a fost estimata la 3 luni, insemnand cca 53.000 euro, dar poate fi si mai mult in functie de perioada de sedere in Italia).
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității! 

Dupa reolvarea problemelor de tip oncologic, Antonia va necesita o operatie destul de complicata la laringe, pentru a-i putea elibera traheea de tesuturile crescute acolo care ii blocheaza calea intre traheostoma si nas. Pentru acestea nu avem inca estimare de costuri, stim doar ca ni s-a sugerat Franta (Loussane).

Tatal ei se pregateste sa le viziteze pe Antonia si mamica ei, in cea de-a 3-a saptamana a acestei luni. Departarea e grea pentru ambele parti asa ca o vizita le va prinde bine tuturor.

Sa continuam sa o ajutam pe Antonia!

Conturi:

Raiffeisen Bank, sucursala Titan, pe numele tatalui Antoniei - Amor Dor Vevisor Vasile:

CONT RON: RO78 RZBR 00000 6001 0038198


CONT USD:RO02 RZBR 00000 6001 0038208


CONT EURO: RO40 RZBR 00000 6001 0038203

Afla mai multe detalii si din urmatoarele locatii:

https://www.jurnalul.ro/articole/117093/un-zambet-de-inger

https://www.jurnalul.ro/articole/121395/ajutor—antonia-a-pornit-in-drumul-spre-viata


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri