Kidz si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele cinci carti oferite de editura Nemira.

Kidz si editura Nemira te provoaca la concurs. Poti castiga in fiecare saptamana una din cele cinci carti oferite de editura Nemira.

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pana Marti, 5 august 2008, un email pe office@kidz.ro in care sa ne spui povestea de dragoste dintre tine si partenerul tau.

Castigatorii vor fi anuntati prin email miercurea viitoare.

Nu uita sa te semnezi, sa ne spui orasul in care locuiesti si eventual un numar de telefon pentru a te putea contacta mai usor!

Iti mai oferim o sansa sa castigi in aceasta saptamana pentru copilul tau cartea “vedeta” Aventurile Unui Fir De Nisip.

Va imaginati probabil ca un fir de nisip nu poate fi decat un personaj tareeee plicticos...
Ei, bine, eroul nostru se hotaraste sa demonstreze ca nu e deloc asa: paseste nazdravan in fata si ne invita alaturi de Noctiluca intr-un voiaj fabulos.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Strecurati printre file veti mai intalni:
un tipar fioros... o sepie roz, un crab mustacios,
un rechin dusmanos, un submarin, dar si pe grasunul cel voios!

Mult succes!

Povestile de dragoste vor fi publicate pe site, indiferent daca sunt castigatoare sau nu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri