Galeria de arta MORA organizeaza in perioada 20 noiembrie - 19 decembrie 2 cursuri de arta adresate copiilor cu varste cuprinse intre 5-10 ani respectiv 8-13 ani.
  • Cursul de arta pentru copii (5 - 10 ani) "Ilustratii cu poveste" care se va desfasura in perioada 21 noiembrie -19 decembrie in fiecare duminica, orele 10:00-12:00.

Acest curs de arta propune realizarea unui calendar de perete cu ilustratii realizate pe teme inspirate din arta naiva si din basme populare. Paginile calendarului vor fi compozitii de sine statatoare tinand cont si de caracteristicile sau senzatiile fiecarui anotimp. Copiii vor exersa tehnici diverse precum: penita, pastel, acrilic sau acuarela pe hartie. De-a lungul cursului, copiii vor capata un limbaj specific artei, vor intelege de ce ilustratia este un capitol important al acesteia si vor aprofunda tehnici si metode de lucru caracteristice.

La finalul acestor sedinte copiii vor avea satisfactia obtinerii unui produs unicat si cunostintele necesare pentru realizarea altor idei personale.

Cursul incepe in data de 21 noiembrie si continua in fiecare duminica, timp de 5 saptamani, intre orele 10-12, cu o pauza de 10 min.



Inscrierile se fac pana pe data de 17 noiembrie in scris la adresa de e-mail: cursuri.galeriamora@gmail.com (sau la telefon M: 0734 537 721; Fix: 021 316 55 41)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România
  • Curs de arta pentru copii de 8-13 ani - "Initiere in arta si aprofundarea elementelor de limbaj plastic"

Acest curs de arta se adreseaza copiilor care doresc sa exploreze tehnicile fundamentale ale desenului si picturii, sa le aprofundeze si sa le exerseze intr-un mediu creativ, prietenos si profesionist.

Cursul este structurat pe 4 module anuale, fiecare modul fiind compus din cate 5 sedinte a cate 2 ore. Fiecare din cele 4 module ale cursului se concentreaza pe anumite teme si practici.

Pe parcursul tuturor celor 4 module, profesorul urmareste evolutia copiilor si are abordari individuale, in functie de personalitatea plastica si abilitatile fiecaruia.

Modulul IV –Atelier creativ - stimularea creativitatii si imaginatiei, folosind notiuni de limbaj plastic si tehnici mixte (desen, pictura, colaj)

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

20 noiembrie -18 decembrie
in fiecare sambata, orele 10.00-12.00

Subiectul de studiu al acestui modul este tratarea libera si creativa a unor teme alese pornind de la intelegerea formei si compozitiei. Modulul IV este ideal pentru acei copii care vor sa se initieze sau sa aprofundeze notiunile de baza in arta, trecand prin mai multe tehnici artistice specifice: desen in creion, carbune si pictura in culori acrilice.

In primele sedinte copiii vor fi indrumati sa observe cu atentie si sa redea modul in care lumina cade pe suprafete , modul de dispunere a obiectelor in spatiu si compunerea lor in pagina, intelegerea volumelor, a proportiilor si a raporturilor dintre obiecte, contrastele cromatice, grupe de complementare si griurile colorate.

In ultimele sedinte se urmareste stimularea imaginatiei si creativitatii folosind notiunile de limbaj plastic invatate pe parcursul anului si tehnici mixte (colaj,tus,etc..)

Modulul este alcatuit din 5 sedinte a cate 2 ore, incepand cu data de 20 noiembrie in fiecare sambata, intre orele 10.00-12.00 cu o pauza de 10 min.

Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ghid pentru alegerea mobilierului interior

In masura in care sunt mai multe cereri va fi foramata o noua grupa sambata sau duminica, intre orele 14.00-16.00

Grupa este formata din maxim 6 cursanti.


Mai multe detalii gasiti pe https://www.ilovebucharest.org/cursuri-de-arta


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri