21 Octombrie 2011 publicat în Copil 3 share-uri

Inchideti ochii si ganditi-va care sunt acele jucarii de care v-ati bucurat si voi cand erati mici si cele pe care nici ai vostri nu le-ar lasa din mana niciodata?

Papusi, masinute, tot felul de jucarii sau figurine care mai de care mai noi si mai colorate? Acestea sa fie jucariile pe care cei mici nu le-ar lasa din mana niciodata? Eu cred ca nu e vorba de acestea nici de departe, ci despre lucruri pe care le avem la indemana oricand si pe care cei mici le iubesc indiferent de ce se afla pe rafturile magazinelor de profil.

Nepotelul meu de exemplu este atras de bidoanele de plastic, mai ales cele cu etichete colorate. Lasa orice din maini atunci cand vede unul si incepe sa bata cu ele in piesele de mobilier sau pur si simplu sa se minuneze de ele.

Betele! Poate suna ciudat, dar, serios vorbind, de cate ori v-a tinut companie cand erati mici un simplu bat? Si de cate ori parintii va spuneau sa aveti grija sa nu va raniti cu el? Eh, tot de atatea ori se va intampla acest lucru si cu ai vostri copii! Un bat se poate gasi in atatea forme si marimi, incat niciodata nu ne putem plictisi, putem scrie cu el pe pamant, putem sa ne jucam ca si cum am fi pirati sau sa ne imaginam ca suntem regi si batul este de fapt toiagul nostru fermecat si cate si mai cate… vorba aia “bete sa fie, imaginatie avem”! (stiu ca nu era nicio zicala care sa sune asa, dar zau ca ar merita sa fie una

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri