19 Decembrie 2011 publicat în Copil 92 share-uri

Au mai ramas asa de putine zile pana ce Mos Craciun soseste in casele tuturor copiilor pentru a le aduce darurile mult-asteptate.
Insa cum s-ar putea orienta Mos Craciun in privinta dorintelor fiecarui copil daca micutii nu si le exprima? De aceea cel mai bine este ca fiecare copil sa ii scrie Mosului o scrisoare unde sa ii spuna ce isi doreste cel mai mult sa primeasca in dar.

Ce trebuie sa stie copiii despre scrisoarea catre Mos Craciun?

Aceasta scrisoare nu are nevoie de destinatie pentru ca Mos Craciun o va culege personal pe furis din fiecare cutie postala. Pentru ca ei sunt mici, scrisorile se inmaneaza parintilor pentru a fi duse la posta.

Mos Craciun citeste toate scrisorile copiilor, insa nu intotdeauna are cadourile pentru toti. Aceasta pentru ca Mos Craciun se pregateste din cursul anului cu jucarii si uneori nu nimereste toate jucariile dorite de copii. De asemenea Mos Craciun vine numai la copiii cuminti care merita darurile lui. Daca micutii strica jucariile sau sunt obraznici, Mosul nu le mai aduce altele pentru ca oricum ei le strica.

Cum se alcatuieste scrisoarea catre Mos Craciun?

Cu aceasta ocazie copiii vor invata sa redacteze o scrisoare.

Se incepe ca titlu cu adresarea catre destinatar (parintii vor explica copilului cine este destinatarul si cine este expeditorul: “Draga Mos Craciun”.

Apoi se redacteaza scrisoarea propriu-zisa.

In final copilul se semneaza cu numele sau, eventual scrie si data ca Mos Craciun sa stie din ce an este scrisoarea in caz ca le incurca.

Apoi se pune scrisoarea in plic si se completeaza adresa (pe care micutul o ivata) la expeditor.

Daca suntem prea mici si nu stim sa scrisem vom dicta scrisorica parintilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri