Povestea Gymboland a inceput cu mai bine de trei ani in urma. Din dragoste pentru copii si respect pentru parinti am reusit sa deschidem pana acum patru locuri de joaca Gymboland iar povestea continua.

La noi copii sunt pe primul loc si tocmai de aceea locurile de joaca Gymboland sunt construite astfel incat sa ofere un nivel maxim de siguranta si veselie din plin, sub atenta supraveghere a zanelor noastre. Ne gasiti in Bucuresti,in Constanta si in Ploiesti.
La noi sunt asteptati toti copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 11 ani.


Unde ne poti gasi?

In Bucuresti,ne aflam intr-o locatie superba in mijlocul Afi Palace Cotroceni.In Constanta suntem in Citty Park Mall si in Maritimo Shopping Center iar ultima noastra locatie este cea din Ploiesti din mallul Ploiesti Shopping Citty.

Cum ne distram?
In toate cele patru locatii cei mici se pot bucura de tunuri duble din burete,trambulina pentru acrobatii, labirintul Spider, topogane imense ce se termina cu piscine din bile, jocuri electronice, jucarii soft , mese unde copii pot colora si animalute plimbarete. In Bucuresti avem ceva cu totul unic si anume plimbarile cu barcutele pe lacul Gymboland. De asemenea, in Ploiesti impreuna cu copilul tau, poti escalada peretele de catarat avand parte astfel de distractie, aventura si adrenalina din plin.


Evenimente si Activitati

Gymboland ofera bucurii copiilor atat in interiorul locului de joaca cat si in afara lui. In fiecare luna si cu ocazia sarbatorilor importante, organizam evenimente si activitati de mare amploare unde participarea clientilor Gymboland este gratuita. Ne distram in cadrul atelierelor de hand –made, pictura, modelaj, concursuri de karaoke si jocuri antrenante unde creativitatea este incurajata pentru descoperirea talentelor si aptitudinilor celor mici. Copilasii care participa la spectacolele de dans si cantat din fata locului de joaca sunt rasplatiti cu diplome, dulciuri, jucarii si aplauzele celor dragi.
La Gymboland daca vii alaturi de prietenii tai putem sa iti organizam o petrecere de neuitat. Mometele frumoase vor fi insotite de magicieni, clovni, personaje din povestile tale preferate, facepaiting, baloane modelabile si baloane Jumbo umplute cu caramel si confetti.


Va asteptam cu mare drag sa pasiti in lumea Gymboland!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri