12 August 2014 publicat în Kidz 1 share-uri

Cel mai mare Magazin Certificat LEGO din tara va fi inaugurat in Centrul Comercial Polus Center din Cluj, in 16 - 17 august 2014 printr-un eveniment de amploare.

Comunicat de presa

Cel mai mare Magazin Certificat LEGO din tara va fi inaugurat in Centrul Comercial Polus Center din Cluj, in 16 - 17 august 2014 printr-un eveniment de amploare.

Deschiderea va fi marcata de o serie de activitati distractive adresate fanilor LEGO mai mici sau mai mari. Participantii vor avea ocazia sa contribuie la realizarea unui mozaic din 77 000 de caramizi LEGO, mozaic ce infatiseaza cladirea Cazinoului din Cluj si care va acoperi 7 mp din peretii magazinului. La deschidere, in apropierea magazinului vor fi amplasate mai multe mese de joaca cu piese LEGO si LEGO DUPLO pentru constructii libere, dar si o zona in care vor putea fi construite cele mai noi seturi LEGO Creator. Totodata, primii o mie de cumparatori se vor bucura de un cadou surpriza.

In vitrina magazinului va putea fi admirat un intreg orasel LEGO construit din sute de mii de piese:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

„Ideea realizarii acestui layout a venit din dorinta de a arata celor care pasesc in magazinul nostru unde se poate ajunge pornind de la o simpla joaca cu piese LEGO. Oraselul este alcatuit din seturi LEGO oficiale in jurul carora s-au adaugat creatiile noastre originale. L-am construit chiar noi pentru ca, inainte de toate, suntem fanii caramizii LEGO si a intregului sistem de joaca creat de marele brand.” – Nagy Tibor, Director General.

Magazinul este conceput astfel incat sa ofere o experienta completa axata pe interactiunea directa cu brandul LEGO. In cadrul magazinului este amenajat un spatiu de joaca unde copiii pot experimenta la fata locului joaca cu piese LEGO si LEGO DUPLO. Cei care prefera sa realizeze creatii proprii vor avea la dispozitie peretele „Pick-a-Brick”, ce contine o sortimentatie variata de piese individuale. Si pentru ca minifigurinele LEGO sunt cele care insufletesc orice constructie, din magazin nu putea sa lipseasca zona unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o Minifigurina proprie, avand posibilitatea de a o cumpara la final.

LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park

Magazinul cu o suprafata de 150 mp va detine cea mai mare gama de produse LEGO din Romania: aproximativ 600 de tipuri de seturi de constructie adaptate fiecarei categorii de varsta in parte, incepand cu seturile LEGO DUPLO recomandate de la varsta de 1.5 ani, si pana la complexele seturi LEGO Mindstorms ce se preteaza a fi folosite ca materiale didactice in licee, iar colectionarii LEGO vor gasi aici seturi exclusive sau greu de gasit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri