13 Ianuarie 2015 publicat în Kidz 18 share-uri

Chiar daca sarbatorile au trecut, aventura pe partie continua! Din 15 ianuarie, pasionatii sporturilor de iarna vor gasi la Lidl reduceri exceptionale la articolele de imbracaminte si la accesoriile pentru schi si snowboard, ce imbina calitatea si confortul, la preturi avantajoase.

Comunicat de presa

Daca vrei sa profiti de cateva zile de distractie pe partie, asigura-te ca vei avea in bagaj echipamentul adecvat pentru practicarea sportului tau de iarna preferat. O vizita la Lidl te va ajuta sa te echipezi asa cum se cuvine! Jachetele de schi sau de snowboard pentru barbati sau femei le vei putea achizitiona la doar 79.99 lei/buc, iar pantalonii la doar 59.99 lei/buc.

De asemenea, bluza sport functionala va fi redusa cu 33% si o vei gasi la pretul de 39.99 lei, iar pantalonii functionali la doar 29.99 lei. Pentru a te proteja, imbracamintea de schi si snowboard nu are numai proprietati hidrofuge si antivant, dar, in acelasi timp, permite si pielii sa respire. Astfel, te poti asigura ca nu-ti va fi nici prea cald, nici prea frig. In plus, fii mereu in siguranta pe partie si nu uita sa porti casca de protectie. La Lidl, o casca de schi sau snowboard o gasesti la doar 69.99 lei, redusa cu 30%.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște

Si cei mici se pot bucura de o experienta de neuitat pe partie. Invata-i sa schieze sau sa se dea cu snowboardul si ofera-le protectia de care au nevoie! La Lidl vei gasi articole de imbracaminte potrivite pentru copiii de toate varstele. Poti alege jachete si pantaloni de schi pentru copii de pana la 12 ani, precum si echipamente de snowboard pentru copii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani. Pentru micutii intre 0-2 ani gasesti la Lidl salopete de iarna (24.99 lei) reduse cu 50%.

Din 15 ianuarie, vino la Lidl si pregateste-te pentru distractia de pe partie. Bucura-te de o iarna de neuitat!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri