18 Ianuarie 2012 publicat în Mami 1 share-uri

De secole, galbenelele (calendula) sunt recunoscute ca unele dintre cele mai benefice plante, fiind folosite in industria farmaceutica, dar si in tratamentele cosmetice. Acest fapt dovedeste existenta multor produse care au in compozitie calendula, una dintre plantele medicinale cele mai eficiente pentru mentinerea sanatatii naturale a pielii, datorita continutului ridicat de substante active precum carotinoidele, foarte bine tolerate in special de pielea bebelusilor.

O gama foarte apreciata, special conceputa pentru bebelusi este gama Weleda Baby cu galbenele, creata dintr-un melanj de ingrediente atent selectate, provenite in mare parte din plante cultivate biodinamic in propriile gradini Weleda de langa Sttudgart.

Pe langa extractul biodinamic de calendula, aceste produse contin si musetel, uleiuri din seminte si fructe coapte natural la soare precum migdalele si susanul, ceruri protectoare (lanolina si ceara de albine), extracte din plante medicinale si uleiuri esentiale parfumate ale plantelor aromatice, care ajuta la mentinerea sanatatii pielii bebelusilor, stimuland dezvoltarea sa echilibrata si sanatoasa. Calendula este deosebit de valoroasa pentru marirea rezistentei pielii delicate a bebelusilor si un ingredient de baza in prevenirea si chiar tratarea tenului cu tendinta de dermite.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In cadrul medicinei antropozofice, Calendula ocupa un loc central in tratamentul leziunilor si al inflamatiilor. Ea are o actiune regulatorie, restrictiva si regeneratoare: curata ranile sau iritatiile cauzate de scutece, calmeaza procesele inflamatorii si stimuleaza crearea de nou tesut. Puterile sale vindecatoare sunt concentrate si puse in valoare de Weleda prin procedee specifice.

Pielea nou-nascutilor este cu mult mai subtire decat cea a unui adult, asadar fiind mai permeabila si delicata la factorii externi, are nevoie de o atentie speciala, dar mai ales de o ingrijire constanta. Pielea lor fina este mijlocul prin care ei interactioneaza prima data cu mediul inconjurator, de aceea este importanta protectia acesteia, dar fara a-i prejudicia capacitatea de perceptie. Putem spune ca extractul de galbenele este ingredientul-minune care sta la baza sanatatii bebelusului tau, dar rolul uleiurilor vegetale este si el extrem de important. Spre deosebire de uleiurile minerale ( petroleum si parafina), ele nu inchid porii, lasand pielea sa respire si sa se hidrateze.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?
Comunicat de presa

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri