24 Februarie 2012 publicat în Mami 1 share-uri

Pentru ca stim ca vi se umfla picioarele, obositi repede si vreti sa dormiti tot timpul, am "colindat" noi magazinele si am ales pentru voi cele mai bune magazine pentru hainele de graviduta. Afla ce va recomandam.

Hainute pentru gravidute

Pentru ca stim ca vi se umfla picioarele, obositi repede si vreti sa dormiti tot timpul, am "colindat" noi magazinele si am ales pentru voi cele mai bune magazine pentru hainele de graviduta.

Considerata de multi inestetica, burtica a fost aproape mereu ascunsa sub haine largi, sub salopete, rochite largi vaporoase etc. Iata ca vedetele au schimbat aceasta moda! Ele au inceput sa pozeze pentru reviste celebre aratandu-si burtica si au facut din burtica de gravida ceva frumos, cu care orice femeie se poate mandri. Au starnit admiratie in ochii oamenilor din intreaga lume si au atras privirea creatorilor de moda purtand haine care le puneau in valoare frumusetea, burtica, noua silueta sau sanii voluminosi. Designerii au inteles atunci ca si acest public merita atentie si ca trebuie, la fel ca si celelalte femei, sa beneficieze de confort dar si de stil.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Caius Covrig investește milioane de euro și petrece timpul pe Seven Mile Beach, una dintre cele mai scumpe plaje din lume  Kaufland România lansează în exclusivitate colecția Smart Fashion Spring, alături de designerul Cătălin Botezatu

Confortul primeaza atunci cand o femeie este insarcinata, insa noile companii care vand haine gravidelor vor sa ofere mai mult decat atat. Acestia doresc sa ofere o experienta unica si un sprijin real pe parcursul celor 9 luni de constanta schimbare. Pentru femei sarcina inseamna cea mai bucuroasa perioada din viata sa, perioada in care ea este frumoasa, radiaza de fericire si de implinire. Magazinele de haine pentru gravidure nu vor decat sa o faca si mai frumoasa, adaugand stil materialelor usoare, in care pielea respira si se simte confortabil. Noile haine pentru gravidute promit sa pastreze stilul modern de viata al unei femei active care se duce la birou, care are intalniri, care participa la evenimente, care iese in oras si care isi exprima starea de bine prin hainele atent alese si cu asortate cu gust. Indiferent de ocazie, femeile insarcinate pot sa poarte haine la moda, confortabile si care sa le faca sa se simta frumoase si elegante.
Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Cele mai scumpe ouă de Paște. În ferme se vând cu 65 de bani bucata, în magazine și piețe cu 55% mai mult 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Multe magazine pentru gravidute se gasesc online, scutindu-si clientele de efortul de a se plimba prin oras dupa haine. Puteti sa faceti comanda online si primiti hainutele acasa. Iata cateva dintre ele, din Romania:

Best Mum (https://www.haine-gravide.com.ro ) este un magazin care se aderseaza femeilor insarcinate moderne, active, care isi doresc sa isi pastreze eleganta si frumusetea in haine confortabile. Majoritatea hainelor pot fi purtate si dupa sarcina, nu numai in timpul ei. Produsele sunt variate: bluze, camasi, rochite, fuste, sacouri, blugi, lenjerie etc.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri