21 Martie 2012 publicat în Mami 8 share-uri

In perioada 13 martie – 1 aprilie 2012, Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem, a pregatit premii extraordinare in perioadele de desfasurare ale targurilor Baby Expo si Baby Boom Show.

Comunicat de presa

Oricine semneaza un contract de procesare si stocare a celulelor stem cu Stem SURE in perioada 13 martie – 1 aprilie 2012 poate castiga, prin tragere la sorti, premii in valoare totala de 3 200 de euro.

Ce premii ofera Stem SURE?

Premiul 1: procesare si stocare gratuita pe 18 ani a probei de sange ombilical si tesut ombilical recoltate la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 1.948 euro.

Premiul 2: stocarea gratuita a probei pe 18 ani, valoarea premiului fiind de 1.030 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare a celulelor stem, sau de 960 euro in situatia in care contractul castigator este un contract de recoltare si stocare celule stem si tesut ombilical.

Premiul 3: procesarea gratuita a tesutului ombilical recoltat la nasterea copilului, valoarea premiului fiind de 138 euro.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România

Regulamentul campaniei promotionale este disponibil pe siteul Stem SURE: www.stemsure.ro.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe articole despre copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri