25 Iulie 2012 publicat în Mami 1 share-uri

Frumusetea naturala incepe cu o piele ingrijita. Odata cu inaintarea in varsta, scade nivelul de acid hyaluronic, colagen si elastina, astfel incat pielea nu mai este la fel de ferma. Pe de alta parte, in timpul sarcinii sau atunci cand ai o activitate fizica intensa si pielea este supusa unei tensiuni crescute, creste riscul de aparitie a vergeturilor.

Comunicat de presa

Eficient pentru protejarea frumusetii pielii in timpul sarcinii, Elasti-Q este perfect pentru mentinerea tonusului si a fermitatii pielii oricarei femei!

Vergeturile apar cand tesuturile situate sub epiderm, respectiv tesutul conjunctiv format in mare parte din colagen, sunt tractionate. Comparativ cu epidermul (stratul superficial al pielii) care este un tesut foarte elastic la intindere, colagenul nu este rezistent si se distruge. Vergeturile afecteaza aproximativ 80% din viitoarele mamici. La femeile insarcinate, vergeturile apar frecvent la nivelul abdomenului inferior, in ultimul trimestru de sarcina.

Elasti-Q Original utilizeaza stimulatorii biologici ai pielii pentru a elimina aparitia vergeturilor si a mentine pielea hidratata. Cum? Dizolva celulele de colagen degradate ale pielii, declanseaza reinnoirea colagenului si a elastinei, stimuleaza producerea de acid hyaluronic in interiorul straturilor profunde ale pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Leagăn pentru toată copilăria

Protejeaza-ti frumusetea pielii cu Elasti-Q, formula de calitate elvetiana 4 in 1: acid hyaluronic, elastina, provitamina B5, vitamina E. Elasti-Q asigura cea mai buna protectie a pielii impotriva striurilor si a vergeturilor, catifeleaza pielea si ii asigura fermitatea, patrunde usor in straturile profunde si are un miros discret si placut.

Pe langa hidratarea si hranirea pielii cu Elasti-Q, este importanta dieta sanatoasa si hidratarea corpului printr-un consum ridicat de apa.

Acidul Hyaluronic („cheia de la fantana tineretii”)

• este o proteina care apare in mod natural in intreg corpul;
• volumul de acid hyaluronic din epiderma scade cu varsta;
• mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere si sanatoase: supletea, elasticitatea si tonicitatea;
• asigura hidratarea pielii;
• stimuleaza cresterea fibrelor elastice ale pielii;
• ajuta la vindecarea mai rapida a ranilor si la estomparea cicatricelor vechi sau noi.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad A contat cine a zbierat mai tare

Elastina

• proteina care ii da pielii si tesutului intern elasticitate si fermitate;
• ca si colagenul, cantitatea de elastina scade odata cu inaintarea in varsta ceea ce duce la aparitia ridurilor sau la efectul de "lasare" a pielii.

D-panthenol (provitamina B5)

• este element vital al pielii si parului;


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri