Vacanta e vacanta, dar parca mamicile viseaza si la un masaj, iar cei mici abia asteapta sa inoate un pic intr-o piscina cu un instructor aproape, in timp ce taticii se duc la sauna pentru o ora.

Vacanta e vacanta, dar parca mamicile viseaza si la un masaj, iar cei mici abia asteapta sa inoate un pic intr-o piscina cu un instructor aproape, in timp ce taticii se duc la sauna pentru o ora. Cum va suna?

Cu toate de mai sus si multe, multe altele ne asteapta Kabanoki Family Spa Center, un loc unde rasfatul este la el acasa.

Kabanoki Family Spa Center s-a deschis la final de iulie si este localizat in partea de nord a Bucurestiului, mai exact langa Complexul Comercial Baneasa.

De ce ne place locul? Pentru ca centrul este conceput pentru familii. Are atat o piscina de 17 metri lungime si 5 latime, cu o adancime de 1.10 metri pentru cursurile de inot, sedintele de aqua-gym etc, dar si un bazin destinat exclusiv bebelusilor.

Gasim aici atat jacuzzi pentru mame, cat si saune uscate pentru tatici (sau invers), este dotat si cu o zona pentru masaj de relaxare, dar exista si sala de kinetoterapie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Cititi tot articolul pe UrbanKid.ro

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri