Iata cativa pasi pe care parintii ii pot urma pentru sanatatea copiilor lor.

9 Pasi ca sa ai un copil sanatos

1. Sfanta Impartasanie

Parintii care doresc sa aiba copii sanatosi, cu mintea si cu trupul, trebuie sa se ingrijeasca, in primul rand, sa-i impartaseasca. Sfanta Impartasanie cu Sfantul Trup si Sfantul Sange al lui Dumnezeu daruieste copiilor sanatate sau insanatosire daca sunt bolnavi.

Sfanta Impartasanie este “hrana” cea mai importanta de care parintii nu trebuie sa uite, hrana care sfinteste prin puterea Duhului Sfant sufletul si trupul copilului.

Copiii pana la varsta de sapte ani se pot impartasi fara a se spovedi, o data pe luna, sau mai des, dupa sfatul preotului.

Prin aceasta, parintii implinesc cuvantul Domnului nostru Iisus Hristos care a spus: “Lasati copiii si nu-i opriti sa vina la Mine, ca a unora ca acestia este Imparatia cerurilor!” (Matei 19,14)

2. Somnul

Somnul este un “ingredient” absolut necesar pentru sanatatea copilului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Vorba pastrata din batrani ca “somnul te ajuta sa cresti mare” este cat se poate de adevarata.

In timpul somnului, glanda hipofiza secreta hormonul de crestere(growth hormone-GH).

sursa foto: sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri