31 Decembrie 2012 publicat în Mami 49 share-uri

Profesorii si parintii au o misiune grea: formarea si educarea copiilor. Ce influente au mijloacele tehnice actuale: televizorul, internetul asupra acestui proces de educatie?

 Parintele Iustin Parvu - Despre cresterea copiilor

"-Cum sa crestem, parinte, copiii?

- Cu frica de Dumnezeu, cu grija, ca pe ochii din cap. Sa-i pazim de orice rautati si vatamari, care vin prin supratehnica aceasta, televizor, calculator si sa-i ferim de “merele stricate”. Sa-i inchinam, sa traiasca crestineste, sa le punem in fata Vietile Sfintilor, Sfanta Scriptura si ce e mai important, parintii sa fie oglinda, model pentru ei.

Daca ei vad viata crestina, liniste, pace, ordine, credinta, la tata si la mama, asa vor creste. Formarea copiilor este cea mai interesanta si cea mai sfanta si cea mai grea. Trebuie sa-i formezi copilaria, ca sa mearga bine tineretea, iar tineretea ca sa mearga bine batranetea.

De aceea (e necesara) paza pentru tot ce exista stricacios in jurul lor, peste tot, pentru ca noi am cam uitat de rostul crestinismului istoric. Suntem asa de slabi in epoca aceasta de forta, incat raul este foarte mare, merge spre satanizarea si materializarea omului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Raspunderea o avem noi (…) sa fim foarte atenti la pastrarea valorilor romanesti ca sa putem rezista in fata Europei. Aceasta deformare a omului este prototipul ateismului comunist. Dumnezeu sa fie cu noi! “
 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri