24 Aprilie 2013 publicat în Mami 1 share-uri

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA au lansat un nou produs destinat protectiei solare pentru copiii peste 3 ani. Photoderm KID Lapte SPF 50+ asigura o fotoprotectie foarte inalta, protejeaza ADN-ul celular si sustine imunitatea cutanata. Culoarea turcoaz a laptelui evidentiaza zonele neprotejate si dispare la scurt timp dupa aplicare.

Comunicat de presa

Laboratoarele Dermatologice BIODERMA, inventatoarele bioprotectiei celulare, ofera cea mai sigura protectie anti-UV pentru toate tipurile de piele sensibila la soare si pentru pielea cu nevoi specifice: ten gras/acneic, ten cuperozic, piele atopica, pielea fragila a copiilor, pielea hiperpigmentata, pielea lezata.
Photoderm KID Lapte SPF 50+ asigura, copiilor cu varsta peste 3 ani, o fotoprotectie foarte inalta impotriva razelor ultraviolete, protejandu-i impotriva arsurilor solare. Protectia interna si externa anti-UV este asigurata de asocierea filtrelor solare cu complexul biologic brevetat Cellular Bioprotection.

Cellular Bioprotection stimuleaza mecanismele naturale de autoaparare impotriva stresului oxidativ si a socului termic. Acest brevet asociat cu Peptidele C, imbunatatesc gradul de protectie al pielii delicate a copiilor, limitand riscul degradarii ADN-ului celular si dezvoltarea cancerului de piele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari

Culoarea turcoaz a laptelui evidentiaza zonele neprotejate, momentul aplicarii devenind o joaca pentru copilul tau. Aceasta dispare la scurt timp dupa aplicare.

Photoderm KID Lapte SPF 50+ este rezistent la apa, transpiratie si frecare. Este hipoalergenic: nu contine parfum, parabeni si octocrilena.

Textura placuta creeaza o senzatie placuta la aplicare si nu lasa film gras.
Utilizare

Photoderm KID Lapte SPF 50+ se aplica uniform pe piele, in cantitate generoasa, inainte de fiecare expunere la soare. Se reaplica la fiecare 2 ore, inainte si dupa activitati precum inotul, sportul sau cand produsul este eliminat prin stergere.

Nu expuneti bebelusii si copiii mici la soare. Expunerea indelungata la soare este o amenintare grava pentru sanatate.

Pret recomandat in farmacii:
Photoderm KID Lapte SPF50+/UVA 39, 100 ml – 55 RON

Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri