26 Iulie 2013 publicat în Mami 66 share-uri

Desi poate parea doar un moft sau o achizitie care ar putea fi amanata, scaunul de masina reprezinta o necesitate pentru micutul vostru, asigurandu-i siguranta si confortul de care are nevoie pentru o calatorie linistita. in unele tari, la iesirea din spital, parintii sunt obligati sa prezinte un document prin care sa ateste ca au in masina un scaun pentru bebelusi.

Este vremea vacantei si a calatoriilor, asa ca va pregatiti intens bagajul atat pentru voi, cat si pentru cel mic. In cazul in care aveti de gand sa plecati in concediu cu masina, nu trebuie sa uitati un lucru esential: scaunul de masina al bebelusului, echipat cu tot ce trebuie.

Scaunul de masina pentru bebelusi nu reprezinta un moft, ci este o necesitate ce nu trebuie sa lipseasca din recuzita copilului. Scaunul de masina asigura siguranta celui mic cand porniti la drum si, in plus, ii ofera confortul necesar fizic si phisic, cu conditia sa fie instalat corespunzator.

De ce sa avem un scaun de masina pentru bebelusi?

Asa cum am mentionat si mai devreme, scaunul de masina asigura siguranta si confortul celui mic. Mai mult de-atat, este ilegal sa mergem la drum fara un scaun de masina si nu avem voie sa tinem copilul in brate, pe scaunul din dreapta-fata, fiind foarte periculos.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Daca nu ne credeti pe cuvant, legea spune ca toti pasagerii din masina trebuie sa poarte centura de siguranta, iar copiii cu varsta pana in 12 ani si cu o inaltime mai mica de un metru si jumatate trebuie sa poarte centuri de siguranta adaptate dimensiunilor. Copiii cu varsta pana in 3 ani pot fi transportati numai in dispozitive de retinere omologate.

Si, nu in ultimul rand, de ce sa aveti o calatorie stresanta cu gandul ca cel mic nu sta confortabil si sa riscati sa luati si o amenda, care poate ajunge pana la 1200 ron?

Iti recomandam si:

Husa din bumbac pentru scaunul auto

Cos auto Hello Kitty

Scaun auto Amerigo Isofix

Kit auto pentru landoul Avio

Pernuta pentru cap

Suport pentru bauturi si gustari


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri