9 August 2013 publicat în Mami 1 share-uri

Patutul nu reprezinta o simpla piesa de mobilier, ci este un element indispensabil pe care trebuie sa il alegem cu mare atentie, deoarece bebelusul isi petrece cea mai mare parte din timp in patut. Pentru a stii cum sa alegeti patutul potrivit pentru micutul vostru, specialistul Kidz va vine in ajutor cu cateva sfaturi practice despre criteriile de care trebuie sa tineti cont atunci cand hotarati sa achizitionati patutul.

Patutul nu reprezinta o simpla piesa de mobilier, ci este un element indispensabil pe care trebuie sa il alegem cu mare atentie, deoarece bebelusul isi petrece cea mai mare parte din timp in patut. Patutul trebuie sa ii ofere celui mic confort si siguranta, pentru a creste si a se dezvolta armonios si pentru a se bucura de un somn linistit si odihnitor.

Pentru a stii cum sa alegeti patutul potrivit pentru micutul vostru, specialistul Kidz va vine in ajutor cu cateva sfaturi practice despre criteriile de care trebuie sa tineti cont atunci cand hotarati sa achizitionati patutul.

4 Tipuri de patuturi

Patutul standard – este tipul de patut pe care toata lumea il cunoaste, clasic, dreptunghiular, nu se pliaza si are fie o parte laterala rabatabila, fie doua.

Patutul rotund – este din ce in ce mai cautat in zilele noastre, datorita designului modern si are o singura portiune rabatabila.

Patutul convertibil – este genul de patut care se poate transforma dintr-un patut pentru bebelusi intr-un patut pentru copiii mai mari. Acestea sunt mai scumpe, insa pot fi folosite cativa ani, deci este mai convenabil sa achizitionati un patut transformabil.

Patutul pliant – prezinta un mare avantaj si anume – poate fi foarte usor impachetat si transportat, motiv pentru care il puteti lua si in calatorii, oferindu-i micutului confortul de acasa.

Foto@Depositphotos.com

Va recomandam si:

Patut alb co-sleeper Mos Ene

Patut transformabil Mos Ene

Patut simplu cu roti


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri