23 August 2013 publicat în Mami 26 share-uri

Caruciorul este unul dintre elementele care nu trebuie sa lipseasca niciunui parinte odata cu venirea pe lume a micutului lor. De multe ori insa, alegerea unui carucior ridica multe probleme si parintii isi pun o multime de intrebari in ceea ce priveste achizitionarea unui carucior potrivit pentru copilul lor. Specialistul Kidz va vine in ajutor cu o serie de sfaturi utile despre criteriile de care trebuie sa tineti seama in alegerea caruciorului ideal.

Odata cu nasterea unui bebelus, apar o multime de alte lucruri de rezolvat. Un element esential de care trebuie sa tineti seama si pe care trebuie sa il aveti deja in momentul in care se va naste cel mic este reprezentat de carucior.

Caruciorul constituie un accesoriu indispensabil pentru parinti si, de multe ori, alegerea unui carucior potrivit ridica mari probleme. Gasim pe piata o gama foarte variata de carucioare: carucioare standard, carucioare pliabile, carucioare pentru gemeni, carucioare sport etc. Asa cum ne spune specialistul Kidz, exista o serie de intrebari pe care parintii trebuie sa si le puna in momentul in care hotarasc sa achizitioneze un carucior pentru copil.

5 Intrebari esentiale in alegerea unui carucior

• Aleg caruciorul pentru un nou nascut, pentru un copil mai mare sau pentru gemeni?

• Unde o sa folosesc caruciorul? (ce fel de drumuri, ce fel de strazi etc.)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească Crearea unui site web și rolul designului web în dezvoltarea afacerii online România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE

• Ce buget sa aloc pentru achizitionarea unui carucior?

• Unde o sa depozitez caruciorul?

• In ce scopuri o sa folosesc caruciorul? ( plimbari scurte, calatorii, jogging etc.)

Dupa ce gasiti raspunsul la aceste intrebari si hotarati ce fel de carucior trebuie sa alegeti pentru noul membru al familiei, specialistul Kidz va sfatuieste sa mai tineti seama de o varietate de criterii, care sa va ajute sa faceti cea mai buna alegere si sa va bucurati de o plimbare linistita alaturi de micutul dumneavoastra.

Va recomandam si:

Carucior Vegas

Carucior Swift colectia 2013

Carucior gemeni


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri