Scaunul de masa este unul dintre accesoriile cel mai frecvent utilizate de cel mic, odata ce incepe diversificarea alimentatiei. Pentru a alege scaunul cel mai potrivit pentru copilul vostru, specialistul Kidz va vine in ajutor cu o multime de sfaturi utile.

Existenta unui certificat de siguranta – in momentul achzitionarii unui scaun de masa, parintii trebuie sa fie foarte atenti ca acesta sa aiba un certificat care sa ii ateste siguranta si prin care producatorul sa isi asume responsabilitatea in ceea ce priveste rezistenta scaunului.

Modelul scaunului de masa – pe piata exista o gama foarte variata de scaune de masa, de la scaune clasice de lemn, pana la scaune din plastic, metal si scaune cu un design modern. Atunci cand doresc achizitionarea unui scaun de masa pentru copil, parintii ar trebui sa tina cont ca acesta sa se incadreze in decor si sa se potriveasca cu mobila pe care ei o au deja in bucatarie.

Bugetul de care dispun – desi este greu sa se hotarasca atunci cand au in fata zeci de modele de scaune de masa, parintii nu trebuie sa aloce un buget exagerat, dat fiind faptul ca mai au o multime de alte cheltuieli.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Cum să alegi componente pentru baia ta Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă?

Este suficient ca scaunul de masa sa indeplineasca nevoile lor si ale celui mic.

Daca totusi posibilitatile financiare le permit, parintii au posibilitatea de a opta pentru un scaun 2 in 1 sau 3 in 1, care poate fi folosit pentru o perioada indelungata de timp si se poate transforma in leagan, balansoar, scaun si masuta de joaca pentru copil etc.

8 Caracteristici esentiale pe care trebuie sa le aiba un scaun de masa

• Stabilitatea

Stabilitatea este cea mai importanta trasatura a unui scaun de masa, intrucat trebuie sa il mentina pe loc atunci cand bebelusul se misca. Cand achizitionati un scaun de masa, testati-l bine si verificati sa aiba centrul de greutate cat mai jos, pentru a evita posibilele rasturnari si accidente.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri