Scaunul de masa este unul dintre accesoriile cel mai frecvent utilizate de cel mic, odata ce incepe diversificarea alimentatiei. Pentru a alege scaunul cel mai potrivit pentru copilul vostru, specialistul Kidz va vine in ajutor cu o multime de sfaturi utile.

• Durabilitatea

Durabilitatea este o alta caracteristica importanta a scaunului de masa. Intrucat este folosit de cateva ori pe zi, timp de o perioada indelungata, scaunul de masa trebuie sa fie durabil si rezistent, asa ca achizitionarea unui scaun second hand nu este o idée tocmai buna.

• Centurile de siguranta

Centurile de siguranta reprezinta un element de baza al scaunului de masa. Centurile trebuie sa fie rezistente si usor de curatat si sa aiba un sistem de prindere in 5 puncte, pentru a-i asigura copilului toata siguranta de care are nevoie.

• Sistemul de ajustare

Ajustarea pe inaltime si reglarea spatarului sunt doua alte caracteristici importante ale scaunului de masa, care trebuie sa ii ofere celui mic confort, mai ales daca doriti sa utilizati scaunul pentru o perioada mai indelungata de timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior

• Tava

Tava este un accesoriu foarte important al scaunului de masa. Ar fi recomandat sa achizitionati un scaun de masa cu o tava cu margini inalte, pentru a va asigura ca micutul nu va imprastia toata mancarea pe podea.

Totodata, asigurati-va ca tava este usor de manevrat cu o singura mana, deoarece cealalta mana o veti avea ocupata cu bebelusul.

• Roti

Rotile sunt un alt element important al scaunului de masa, deoarece va ajuta sa il mutati rapid in cazul in care obisnuiti sa il hraniti pe cel mic in mai multe locuri. Atentie insa! Trebuie sa aveti grija ca rotile sa aiba un sistem de blocare, pentru a evita posibilele accidente.

V-ar putea interesa si:

Scaunel de prins la masa

Scaun inalt Junior

Scaun de masa Hello Kitty

Scaun de luat masa

Scaun inaltator pentru masa

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri