Scaunul de masa este unul dintre accesoriile cel mai frecvent utilizate de cel mic, odata ce incepe diversificarea alimentatiei. Pentru a alege scaunul cel mai potrivit pentru copilul vostru, specialistul Kidz va vine in ajutor cu o multime de sfaturi utile.

• Sistemul de pliere

Sistemul de pliere este apreciat mai ales de parintii care locuiesc in spatii mai inguste, deoarece le ofera ocazia de a-l depozita fara a se impiedica de el prin casa. Este bine ca plierea sa se poata face usor si cu o singura mana, pentru a-l plia imediat dupa ce copilul este scos din scaun.

• Invelisul scaunului

Invelisul scaunului ar trebui sa fie din vinilin sau material textil, pentru a putea fi curatat cu usurinta. Cel din vinilin este mai practic, deoarece se curata mai usor, insa nu este prea comod. Invelisul textil in schimb este mai confortabil, dar nu este rezistent la pete.

3 Modele de scaune de masa

• Scaune standard sunt scaunele normale, din lemn, plastic sau metal si care se pot aseza oriunde. Acestea pot cuprinde functionalitati precum: ajustarea inaltimii, reglarea scaunului, tavita detasabila, roti pentru transport etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Principiile de bază ale mașinii CNC Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

• Scaune cu fixare de masa se prind de masa folosind niste bare de metal care se fixeaza deasupra si dedesubtul mesei si nu permit alunecarea scaunului sau caderea scaunului.

Acest tip de scaun poate fi folosit la orice tip de masa si nu are tava, deoarece mancarea se va servi direct de pe masa. Sunt usor de depozitat si utilizat, iar inaltimea este intotdeauna cea corespunzatoare.

• Scaune cu fixare pe scaunul adultului (inaltatoare pentru masa) sunt ideale pentru momentul in care doriti sa faceti tranzitia de la scaunul de masa al copilului la un scaun normal. Aceste scaune se fixeaza pe scaunul de masa al adultului si il ridica la inaltimea potrivita pentru a ajunge la masa.

Foto@Shutterstock.com

Va recomandam sa cititi si:

Practic: Cum alegi tetina bebelusului tau

Practic: Cum alegi scaunul de masina pentru bebelusi

Practic: Cum inveti copilul la olita

Practic: Cum alegeti patutul pentru copil

Practic: Cum alegeti caruciorul pentru copii

Practic: Cum tratezi intoxicatiile la copii

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri