25 Septembrie 2013 publicat în Mami 6 share-uri

Cartea "PARINTI ALTFEL" este o enciclopedie plina de sfaturi utile pentru cresterea corecta si dezvoltarea sanatoasa a copiilor vostri.

Comunicat de presa

Dragi cititori, parinti in devenire sau deja parinti, dragi bunici, matusi, unchi si prieteni de familie, va anuntam cu bucurie ca, in sfarsit, puteti rasufla usurati: lasati ingrijorarile deoparte si nu va mai faceti probleme, deoarece aveti la indemana solutia la toate framantarile de pana acum, prin publicarea cartii " PARINTI ALTFEL".

PARINTI ALTFEL reprezinta esenta viziunii holistice a prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare asupra alimentului si alimentatiei.

A te hrani si mai ales a hrani un copil, nu este o joaca!

Iar majoritatea parintilor stiu acest lucru si, daca pana cand au avut un copil au neglijat acest aspect cu ei insisi, atunci cand bebelusul a aparut in familie au inceput sa devina constienti de faptul ca trebuie sa ia masuri.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Statisticile si studiile facute pe tema sanatatii copilului ne arata ca ceva nu este in regula cu modul in care acest domeniu a fost abordat pana acum… pentru ca este un dezastru!

Nu este posibil ca micuţii sa fie atat de bolnaviciosi, sa faca diabet de la un an-doi, sa aiba probleme de inima, sa sufere de astm din fasa, sa raceasca tot timpul, sa aiba probleme psihice sau sa se urce pe pereti, in accese de isterie (mai nou, asta se cheama ADHD).

Ce veti invata din PARINTI ALTFEL?

- importanta familiei in evolutia copilului

- despre planning familial si cum ar trebui sa se pregateasca viitorii parinti

- informatii pretioase despre perioada prenatala, sarcina si perioada postnatala

- ce este reactia de atasament copil-mama

- despre alimentatia sugarului, a mamei care alapteaza si a copilului mic

- programul de alimentatie pentru primul an de viata–diversificarea

Mâncarea românilor de 1 Mai, trimisă cu tonele în străinătate. „Clienții și-au comandat cu o săptămână înainte caserolele de mici” Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

- care sunt alimentele optime pentru copilul tau

- care sunt alimentele nocive copilului tau

- date despre bolile copiilor si cum sa le eviti

- o multime de retete pentru copilul tau, odata cu inceperea diversificarii alimentatiei.

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri