14 Octombrie 2013 publicat în Mami 14 share-uri

Micul dejun reprezinta principala masa a zilei si, tocmai de aceea, trebuie sa fie foarte satios si plin de vitamine si minerale. Pentru ca micutul vostru sa aiba energia necesara de zi cu zi, noi v-am pregatit 5 retete delicioase de mic dejun si foarte usor de preparat.

Micul dejun constituie cea mai importanta masa a unei zile, de aceea trebuie sa fie foarte consistent si sa contina vitamine si toti nutrientii necesari pentru a-i asigura celui mic toata energia de care are nevoie pe parcursul unei zile, pentru a creste sanatos si voinic.

Intrucat mamicilor le este foarte greu sa ii convinga pe micuti sa ia micul dejun si nu mai stiu ce sa le mai pregateasca pentru a le fi pe plac, noi ne-am gandit sa va venim in ajutor cu 5 retete pentru micul dejun, delicioase, sanatoase si usor de preparat.

1.Omleta cu legume

Omleta cu legume constituie un mic dejun sanatos, satios si delicios, la indemana oricarei mamici. Pentru a prepara omleta cu legume, aveti nevoie de: 2 oua, jumatate de dovlecel, 4 ciuperci proaspete, o rosie, un morcov si cateva foi de salata.

Mod de preparare: Se curata legumele, se taie ciupercile, morcovii si dovlecelul si se pun la innabusit in tigaie cu ulei si putina apa. Dupa ce scad, se adauga ouale amestecate cu sarea si se mesteca in asa fel incat legumele sa fie acoperite cu omleta. Deasupra se asaza rondelele de rosii, se acopera cu un capac si se lasa la foc mic. Cand este gata, o scoateti cu o lopatica si o serviti celui mic cu salata verde.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Cititi si:

Omleta cu ciuperci si porumb la cuptor

5 Retete de omleta

Salata cu omleta si sos de smantana

2. Sandvisuri calde cu cascaval

Sandvisurile calde cu cascaval sunt alegerea ideala pentru ca micutul vostru sa inceapa dimineata in forma. Pentru a prepara sandvisurile cu cascaval, aveti nevoie de: o bagheta sau felii mari de paine, 3 linguri de branza dulce, cascaval feliat, 3 linguri de cascaval ras, 1 lingura de smanatana, 2 linguri de ciuperci din conserva, sare.

Foto omelet@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri