1 Noiembrie 2013 publicat în Mami 30 share-uri

Iata, in cele ce urmeaza, o serie de sfaturi si ponturi de la specialistul Kidz, care sa va ajute sa aveti un copil inteligent si bine educat.

Orice parinte isi doreste ca micutul lui sa fie cel mai destept, cel mai bine educat si sa se faca remarcat in randul celorlalti, insa, din pacate, multi dintre parinti au impresia ca pentru a obtine rezultate remarcabile, este nevoie sa investeasca in copilul lor timp si bani multi, ceea ce, pentru unii dintre ei, este imposibil.

Ei bine, nu este deloc greu sa cresti un copil educat si inteligent, trebuie doar sa iti doresti acest lucru, sa ai incredere in instinctele tale parentale si sa ii oferi celui mic multa tandrete si afectiune, pentru ca, pana la urma, nimic nu poate inlocui dragostea parinteasca si nimeni nu il poate invata mai multe lucruri ca voi. Specialistul Kidz va ajuta sa aveti un copil inteligent si va vine in ajutor cu o serie de ponturi.

13 Ponturi ca sa aveti un copil inteligent

• Se spune ca alaptarea mai indelungata la san a copilului contribuie la dezvoltarea inteligentei acestuia, deoarece laptele de mama contine micronutrienti esentiali unici pentru expansiunea creierului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Comunica si interactioneaza cat mai mult cu copilul tau, implica-l in cat mai multe activitati alaturi de tine, arata-i tandrete si fii mereu alaturi de el.

• Invata-l si ajuta-l sa isi conserve respectul si iubirea fata de sine, in felul acesta va contribui la dezvoltarea performantelor.

• Asigura-i o alimentatie sanatoasa, lipsita de zaharuri si mancare de la fast food, deoarece acestea scad sanatatea si nu ofera suficient fier pentru dezvoltarea creierului si intelectului copilului tau. De asemenea, micul dejun este deosebit de important si trebuie sa contina o gustare delicioasa, plina de vitamine, contribuind in acest fel la sporirea atentiei si imbunatatirea performantei scolare.

Foto alimentatie sanatoasa@Shutterstock.com

Cititi si:

7 Alimente care hranesc inteligenta copilului tau

Alimente care dezvolta intelectul copilului tau

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Principiile de bază ale mașinii CNC Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri