1 Noiembrie 2013 publicat în Mami 30 share-uri

Iata, in cele ce urmeaza, o serie de sfaturi si ponturi de la specialistul Kidz, care sa va ajute sa aveti un copil inteligent si bine educat.

Jocurile video imbunatatesc abilitatile copiilor si cresc viteza de reactie, desi acest lucru ar putea parea surprinzator, dat fiind faptul ca peste tot auzim ca nu trebuie sa le permitem copiilor sa isi petreaca timpul in fata calculatorului. Daca ii veti stabili un program de stat la calculator de maximum 2 ore pe zi si daca veti alege jocuri educative, jocuri de strategie si jocuri care ii stimuleaza memoria, va veti creste si sansele de a avea un copil inteligent si cu o gandire antrenata.

• Incurajeaza-i pasiunile si hobby-urile, vezi care sunt acestea si fa tot posibilul sa i le dezvolti. Fie ca isi doreste sa mearga la dansuri, sa faca un anumit sport, sa cante sau sa picteze, tu trebuie sa il sustii, deoarece orice activitate in plus constituie o “hrana” pentru creier si intelect.

Educatia muzicala creste coeficientul de inteligenta, asa ca sfatuiti-l pe cel mic sa fie prezent la toare orele de muzica, sa asculte muzica buna si, in cazul in care are talent, sa si-l conserve la cursuri de canto.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

V-ar mai putea interesa si:

Puzzle Alba ca Zapada

Lego creator masina

Primul meu laborator 3 D

Desenul si coloratul sunt activitati care imbunatatesc intelectul, stimuleaza imaginatia si creativitatea si, in acelasi timp, ii fac placere celui mic.

Jocurile de logica precum lego, puzzle, Sudoku, sah etc. si cele educative imbunatatesc aptitudinile copilului si contribuie, de asemenea, la dezvoltarea creierului si a gandirii analitice.

Foto copii cantand@Shutterstock.com

Afla mai multe despre:

Rolul jucariilor educative pentru bebelusi si copii

5 Jocuri practice si distractive pentru copii


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri