1 Noiembrie 2013 publicat în Mami 30 share-uri

Iata, in cele ce urmeaza, o serie de sfaturi si ponturi de la specialistul Kidz, care sa va ajute sa aveti un copil inteligent si bine educat.

Jocurile de societate stimuleaza copilul sa gandeasca si sa gaseasca solutii la diverse probleme de care se loveste in timpul jocului si pe care le-ar putea intampina si in viata de zi cu zi.

Lectura este activitatea care stimuleaza cel mai mult latura cognitiva a copilului si ii pune in miscare toate motorasele de la creier. Daca vrei sa ai siguranta ca vei avea un copil inteligent, conserva-i, de timpuriu, pasiunea pentru carti si citit.

Descopera si:

10 Carti educative pentru copilul tau

• Hraneste-i curiozitatea si raspunde-i la toate intrebarile pe care ti le pune, deoarece curiozitatea conduce la cresterea inteligentei.

Sportul sau orice fel de miscare fizica zilnica joaca un rol important in dezvoltarea inteligentei celui mic. Educatia fizica ajuta copilul sa creasca sanatos si voinic, ceea ce are un impact puternic asupra dezvoltarii sale psihologice.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Foto fetita citind@Shutterstock.com

Va recomandam sa cititi si:

Scoala prin joc - Fa-ti copilul sa invete de placere

Destept inca din burtica: 10 sfaturi pentru stimularea inteligentei bebelusului tau

IQ de copil: Ce coeficient de inteligenta are micutul tau?

6 Metode de succes pentru ca micutul tau sa iubeasca scoala

Trucuri pentru a-i dezvolta micutului inteligenta

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri