8 Noiembrie 2013 publicat în Mami 1 share-uri

Alaptarea bebelusului este extrem de importanta atat pentru tine, pentru a te simti confortabil, cat si pentru el, pentru a se hrani corespunzator. Pentru a va alapta micutul fara probleme, specialistul Kidz va vine in ajutor cu o multime de sfaturi utile.

• Consumati multe lichide care sa va stimuleze lactatia

• Hraniti copilul din ambii sani la fiecare alaptare

• Stati intr-o pozitie relaxanta si confortabila, pentru a transforma alaptatul intr-un moment placut, atat pentru voi, cat si pentru bebe

• Utilizati accesorii care sa va ajute in alaptat: perne pentru alaptat, sutiene speciale, scaune pentru picioare, truse pentru alaptat etc.

• Invatati micutul sa prinda si sa tina bine sanul! Ghidati capul copilului cu o mana, iar cu cealalta introduceti-i mamelonul in gura si apasati pe san pentru a-i picura cativa stropi de lapte in gurita si a-l atrage spre san

• Ajutati copilul sa elimine aerul ingerat in timpul alaptarii, dupa fiecare masa, ridicandu-l in pozitie verticala si batandu-l usor pe spate.

Pozitii recomandate pentru alaptarea bebelusului

Pozitionarea corecta la san a celui mic este deosebit de importanta si trebuie sa se desfasoare in conditii optime, pentru ca alaptarea sa fie una de succes. Daca bebelusul nu sta intr-o pozitie confortabila si corespunzatoare, el nu va apuca corect sfarcurile mamei si atunci alaptarea va deveni chinuitoare atat pentru el, cat si pentru tine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? Principiile de bază ale mașinii CNC

Prima alaptare ii poate ridica probleme mamicii si poate fi foarte emotionanta . Pentru a-l alapta corect pe prichindelul vostru, specialistul Kidz va ofera o serie de informatii utile despre cele mai populare pozitii de alaptat.

V-ar mai putea interesa si:

Tetina din silicon pentru lapte

Biberon Disney Mickey Mouse

Adaptor de baut din silicon pentru biberon

Pompa electrica pentru extras laptele matern

Kit de alaptare

Pompa manuala pentru san + set alaptare

Aparatori din latex pentru mameloane

Foto mama alaptand@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri