22 Noiembrie 2013 publicat în Mami 16 share-uri

Cum poti fii o mama deosebita? E foarte simplu! Trebuie doar sa urmezi sfaturile noastre si iti garantam succesul.

6. Fii hotarata! Fii distractiva, dar in acelasi timp si hotarata si nu renunta la lucrurile pe care ti le doresti cu adevarat.

7. Fii rabdatoare! Rabdarea este cuvantul cheie atunci cand micutul vine pe lume. Trebuie sa ai rabdare sa il inveti tot ceea ce ar trebui sa stie un copil, de la cele mai simple pana la cele mai complicate lucruri.

8. Fii darnica! Si nu ma refer aici la bunuri materiale. Daruieste-i prichindelului tau toata iubirea ta, fii alaturi de el si sustine-l in orice moment al vietii lui. Cu siguranta te vei simti si tu multumita si implinita.

9. Traieste momentul! Nu uita sa savurezi fiecare moment din marea aventura de a fi parinte. Momentele sunt ca piesele dintr-un puzzle, adunandu-le, poti da nastere unei capodere.

10. Fii putin ”nebuna”! Dar nebuna in sensul bun al cuvantului. Invata sa ai simtul umorului dezvoltat, sa razi mult si, uneori, sa dai dovada de o doza mica de naivitate. Vei iesi din rutina si din randul celorlalti fara indoiala.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume

Va recomandam sa cititi si:

10 Citate memorabile despre mame

Video emotionant: Te consideri o mama buna?

22 de sfaturi speciale pentru toate mamele de fetite

13 lucruri LOL pe care le-am invatat de la mama

De ce primul cuvant al bebelusilor din toata lumea este "mama"

Foto@Shutterstock.com

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Kidz pentru a primi mai multe informatii despre parinti si copii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri