22 Iulie 2014 publicat în Mami 16 share-uri

Bucuria parintilor atunci cand isi vad copilul cum creste fericit este, fara indoiala, nepretuita! Insa, pe masura ce micutii devin tot mai mari, nevoile acestora se schimba si ele, iar parintii se confrunta inevitabil cu problema adaptarii la o noua etapa dintr-o viata si-asa plina de surprize!

Comunicat de presa

Pentru a veni in sprijinul acestora, Chicco Romania continua si in 2014 programul BuyBack pentru carucioare si scaune auto. Lansata in luna aprilie 2013, campania, prima de acest gen din lume, s-a bucurat de o apreciere deosebita din partea parintilor, care au descoperit in Chicco un nou sprijin in cresterea copiilor, fie ca erau deja clienti fideli brandului, fie ca isi doreau ca micutii lor sa beneficieze de calitatea ireprosabila a produselor Chicco.

Cum functioneaza programul Chicco BuyBack?

Pentru a tine pasul cu nevoile intotdeauna in schimbare ale copiilor, Chicco ofera posibilitatea de a inlocui orice tip de carucior si/sau scaun auto, indiferent de marca acestora, cu ajutorul unui cupon de 25% reducere pentru produse achizitionate din magazinele Chicco sau online pe www.chicco.ro, pentru care transportul este gratuit. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită

Care sunt beneficiile Chicco BuyBack?

Programul BuyBack reprezinta o noua reflexie a politicii de calitate si siguranta pe care brandul Chicco o aplica in toate initiativele si produsele sale. Mentinand intotdeauna nevoile consumatorului in prim plan, beneficiile oferite in cadrul Chicco BuyBack se concentreaza pe mentinerea sigurantei si confortului acestora prin inlocuirea carucioarelor si scaunelor auto vechi cu unele noi si sigure, testate conform celor mai exigente normative europene, dar si pe sprijinul financiar – prin discountul de 25% la achizitionarea unor astfel de produse, in schimbul unor produse vechi, indiferent de marca.

Mai mult decat atat, marea familie Chicco va sustine si va aprecia intotdeauna valoarea unica a zambetului unui copil, care se bucura cu sinceritate chiar si de cele mai mici lucruri. Astfel, programul Chicco BuyBack este totodata si un sprijin umanitar pentru cei mici: produsele obtinute in urma campaniei, care corespund din punct de vedere al sigurantei, vor fi donate familiilor defavorizate.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate

Anul trecut, peste 1400 de carucioare obtinute prin programul BuyBack au ajuns la familiile din Valea Plopului, Valea Scheii, Delta Dunarii, Centrul de Plasament nr.1 Bucuresti, comuna Nicolae Balcescu din Constanta etc.

Cele mai mici gesturi pot aduce uneori cele mai pure forme de fericire – aceasta este motivatia sincera din spatele programului Chicco Buy Back, care cu ajutorul clientilor sai, se poate transforma intr-o traditie de mii de zambete in fiecare an.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri