Pe 22 noiembrie 2014 a avut loc, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, Conferinta sustinuta de Alfie Kohn, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali pe teme de parenting si educatie.

Comunicat de presa

Pe 22 noiembrie 2014 a avut loc, la Hotel Crowne Plaza Bucuresti, Conferinta sustinuta de Alfie Kohn, unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali pe teme de parenting si educatie. Prezentarile s-au axat in jurul ideii de Parenting neconditionat, aducand in discutie concepte precum recompensa si pedeapsa, conditionare, amenintare si cooperare.

Evenimentul, organizat de Asociatia Totul Despre Mame, a fost promovat pe site-ul www.totuldespremame.ro si pe pagina de Facebook a Asociatiei, dar si pe site-urile si paginile sponsorilor si ale partenerilor media.

Gama Infant UNO a fost prezenta la eveniment in calitate desponsor, iesind in evidenta cu un spider jucaus, care asurprins esenta gamei, in ansamblul ei, punand, in acelasi timp, in valoare caracteristicile fiecarui produs in parte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

La conferinta au participat aproximativ 500 de persoane, in special mamici sau viitoare mamici, din categoria "premium", cu venituri peste medie, active pe site-uri si forumuri de parenting, mari consumatoare de informatii privind cresterea si ingrijirea bebelusilor - adevarati influencer-i, atat in mediul virtual, cat si off-line, in cadrul comunitatilor demamici din care fac parte. Astfel, Infant UNO a putut comunica eficient, catre un public ce coincide cu target-ul sau si care poate asigura diseminarea informatiilor despre produsele sale, prin generarea de word-of-mouth catre publicuri mai putin active, dar receptive.

Pentru a promova noua gama si pentru a facilita discutiile despre produsele sale, mamicile prezente au primit cate un pachetel continand mostre de Infant UNOCrema si Infant UNO Ser fiziologic, dar si kitul de comunicareInfant UNO, format dintr-un flyer cu informatii despreproduse, un sistem origami pentru copii, cu instructiuni deasamblare, dar si cate un brand reminder, sub forma unuicarnetel magnetic pentru frigider, cu logo-ul gamei - toateacestea prezentate intr-o mapa colorata, ce respectacaracterul ludic al gamei.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Colecția adidas x Marimekko: mișcarea oferă un optimism nelimitat APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Feedback-ul primit a fost unul pozitiv; majoritatea parintilor care au vizitat standul au fost interesati de produsele Infant UNO, de compozitia acestora, de disponibilitatea lor pe piata. Majoritatea intrebarilor au fost legate de ingrediente, substantele naturale pe care mizeaza gama fiind apreciate de cea mai mareparte a vizitatorilor, dar si de prezenta produselor in diverse farmacii. Produsele care au generat cel mai mare interes au fost Infant UNO Solutie pentru igiena auriculara si Infant UNO Gel gingival, pentru parintii cu copii foarte mici, dar si Infant UNO Jellyvit OMEGA 3 si Infant UNO Sfeclisor, in cazul parintilor cu copii de peste 2 ani. Gama Infant UNO ofera o ingrijire delicata si sprijina dezvoltarea armonioasa a copilului inca din primele zile de viata, avand in componenta ingrediente naturale, care il protejeaza si il ajuta sa creasca sanatos. Mai multe informatii despre produsele din gama Infant UNO puteti gasi pe site-ul www.infantuno.ro si in farmaciile partenere.
 

Cea mai nouă colecție Reserved aduce primăvara în garderoba ta TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Philips Avent lansează cele mai inovatoare biberoane de până acum, modelul Natural Response care imită forma și comportamentul sânului și se adaptează la ritmul natural de băut al bebelușului

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri