28 Aprilie 2015 publicat în Mami 1 share-uri

S-a lansat primul serviciu din Romania care furnizeaza mancare proaspata, pregatita din ingrediente 100% naturale, pentru copiii cu varsta peste 6 luni - Baby Fresh Food. Meniurile propuse de Baby Fresh Food sunt create de o echipa de medici, imbinand complexitatea stiintei medicale cu aplicatiile practice ale nutritiei, aprobate de un medic pediatru, fiind adaptate stadiului de dezvoltare al copiilor si etapelor de diversificare recomandate in alimentatia acestora.

Comunicat de presa

Baby Fresh Food beneficiaza de consultanta specializata din partea unei echipe formate din specialisti ai clinicii Med Consult & Care, Dr. Luana Sahian si Dr. Alina Antohe, echipa care a creat retetele si a compus meniurile de diversificare. Astfel, fiecare fel de mancare din meniu aduce aportul nutritional, ingredientele, consistenta si textura indicate pentru fiecare etapa de dezvoltare si diversificare, pentru copii peste 6 luni.

Produsele Baby Fresh Food sunt preparate de un bucatar cu experienta, respectand cele mai inalte standarde de siguranta alimentara, intr-un laborator propriu, echipat si utilat conform normelor UE in vigoare.

Primii trei ani din viata sunt esentiali in dezvoltarea copilului, deschizand fereastra pentru crearea unui mod de viata echilibrat, inclusiv pentru implementarea unei alimentatii sanatoase si a unor obiceiuri alimentare corecte. Am imbinat in acest concept experienta echipei medicale multidisciplinare, acoperind elemente de nutritie, pediatrie si alergologie, talentul bucatarului, grija mamei si exigenta copilului, astfel medicii au creat formula optima, bucatarul a preparat reteta, mamele au analizat toate aspectele, iar copii au gustat si au dat verdictul. Esenta acestui proiect consta in produse controlate si sigure, create de o echipa de medici, aprobate de un medic pediatru, avand ingrediente naturale si proaspete, valabile 24 de ore, care ajung la parinte. Astfel, parintele se bucura de un produs complex – meniul alcatuit din ingrediente naturale, asigurarea medicului, informatia nutritionala, referirea la diversificare, primind inapoi timpul alocat procurarii ingredientelor si prepararii”, Dr. Luana Sahian, medic nutritionist.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Parintii isi doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor, iar prima preocupare, inca de la nastere este reprezentata de alimentatie; daca in primele 6 luni de viata, alimentul ideal este laptele matern, dupa aceasta varsta nevoile nutritionale cresc si astfel incepe diversificarea alimentatiei. Este important ca prin alimentele complementare sa-i oferim copilului nutrientii de care are nevoie pentru crestere si dezvoltare, prin preparate atent concepute, cu o consistenta optima si gust placut. Cand am primit propunerea de colaborare pentru Baby Fresh Food mi-am dorit sa venim in ajutorul parintilor cu meniuri ce au la baza alimente de calitate din surse bine controlate si care intrunesc necesitatile organismului pe diverse etape de varsta”, Dr. Alina Antohe, medic pediatru.

Baby Fresh Food este un serviciu ce vine in intampinarea parintilor ocupati, dar preocupati de sanatatea copiilor lor, oferind o alternativa la mancarea pentru bebelusi pasteurizata. Pregatite doar din ingrediente naturale de cea mai buna calitate, atent selectionate, de la producatori si furnizori certificati, preparatele oferite nu au adaos de arome, coloranti sau conservanti.

Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate Campania de beneficii se extinde pentru membrii Clubului CCC A contat cine a zbierat mai tare

„Am ales sa devin antreprenor imediat dupa ce am nascut, astfel ca a trebuit sa fac eforturi mari pentru a jongla cu timpul meu, pentru a-i oferi celei mici tot ceea ce era mai bun. M-am gandit de multe ori ca mi-ar fi placut sa existe un serviciu precum Baby Fresh Food – de incredere, de calitate, la indemana. Astfel, timpul pe care simteam ca il pierd cautand retete, alergand dupa cele mai proaspete ingrediente si gatind, sa il pot petrece cu fetita mea. Ma bucur ca le putem oferi acum altor parinti ca noi, ocupati, dar preocupati de copiii lor, o alternativa sanatoasa”, spune Alina Sudriu, co-fondator Baby Fresh Food

„M-am documentat enorm despre nutritia din primele 1000 de zile si importanta acesteia, inca de cand eram insarcinata. Sunt convinsa insa ca nu sunt singura mamica pe care cantitatea mare de informatii contradictorii a speriat-o. Am inteles atunci cat este de important sa ai alaturi specialisti de incredere, care sa iti ofere sfaturile potrivite si sa te ajute sa filtrezi ceea ce aplici in viata copilului tau, in cei mai importanti ani. Ai astfel garantia ca ii oferi cu adevarat tot ce e mai bun. E garantia pe care le-o oferim acum si celorlalti parinti, alaturi de echipa de medici pe care o avem alaturi”, spune Antonia Condurovici, co-fondator Baby Fresh Food.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Campania “Donăm Sânge Împreună”, inițiată de Hotel Sheraton București a strâns peste 300 litri de sânge de la lansare și pregătește un nou maraton de donare pe 19 aprilie.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri