Compania de vanzari directe Amway Romania a colaborat cu Scoala Gimnaziala nr. 114 “Principesa Margareta” pentru a organiza activitatii cu titlul “Un stil de viata sanatos” pentru un numar de 64 de elevi din ciclul primar. Aceasta activitate s-a derulat cu ocazia Zilei Internationale a Voluntariatului si a avut drept scop informarea si educarea elevilor in spiritul unei nutritii sanatoase si a unui stil de viata sanatos.

comunicat de presa

Marca de suplimente nutritive NUTRILITE si-a luat angajamentul de a sensibiliza opinia publica cu privire la importanta unei alimentatii sanatoase si a activitatii fizice. Aceasta este in centrul preocuparilor Amway pentru Ziua Internationala a Voluntariatului, care are loc pentru al treilea an consecutiv in 29 de tari din toata Europa si Africa de Sud, la inceputul lunii decembrie.



Pentru a ne mentine in forma si sanatosi, filosofia NUTRILITE promoveaza un stil de viata echilibrat bazat pe urmatoarele:

1) Nutritie: o dieta echilibrata prin mese regulate cu multe fructe si legume pentru a obtine toti nutrientii necesari.
2) Corp: un echilibru intre realizarea de exercitii fizice in mod regulat si odihna suficienta este cheia mentinerii si gestionarii unei greutati ideale a corpului.
3) Minte: lupta pentru mentinerea unei atitudini mentale pozitive in tot ceea ce facem, care inseamna si evitarea stresului negativ si dedicarea timpului pentru odihna, relaxare si cultivarea pasiunilor si a dezvoltarii personale.
4) Alegeri: realizarea unor alegeri potrivite in favoarea unui stil de viata sanatos bazat pe cunostinte despre produsele alimentare sanatoase, exercitii si interrelationarea acestor parametri.

In diverse activitati initiate de companie, angajati si voluntari, Amway isi doreste sa educe copiii asupra alegerilor pe care le au in privinta unei alimentatii sanatoase. Ce fel de mancare este buna pentru ei, in ce produse sunt ascunse grasimile si zaharurile? Ce ar trebui sa mananc mai mult sau mai putin? Cat de importante sunt exercitiile fizice?

Aceasta este „Misiunea pentru o nutritie sanatoasa” a Zilei Voluntarilor Amway in 2015.

“Fiind dedicati de peste 80 de ani unei alimentatii sanatoase si bunastarii, ne dorim sa rezolvam problemele societatii noastre in acest sens. Deoarece comportamentele legate de nutritie si de activitati fizice se dezvolta inca din copilarie, am dori sa avem un impact pe termen lung”, spune Ioana Enache, Director General Amway Romania, Bulgaria si Grecia.

In total, 25 de voluntari au participat la Ziua Voluntarilor Amway si s-au simtit bine alaturi de 64 de elevi de la Scoala nr. 114 „Principesa Margareta”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri