Cand te uiti in oglinda vrei sa vezi o fata vesela si frumoasa sau una posomorata si trista care nu este multumita de fizicul sau?

Ingrijirea trupului. Dupa fiecare dus, aplica pe piele corpului creme hidratante (Crema hidratanta pentru corp, de la Ivatherm; crema de corp Garnier hidratare intensiva) si foloseste un deodorant care asigura prospetimea intreaga zi cum sunt cele din Gama Aqua Clear de la Rexona.

Mentine un ten de invidiat! Tenul este foarte sensibil, mai ales pe timpul iernii, dar si pe timpul verii cand esti predispusa la deshidratari, el necesita o buna hidratare si ingrijire atenta. Inainte sa iesi din casa aplica o crema intens hidratanta pe zonele expuse- maini, fata, buze. Noi recomandam sa folosesti: crema pentru fata intens hidratanta Ivahidra, marca Ivatherm; crema de maini hidratare intensiva de la Garnier; balsamul de buze Nivea Lip Care Repair & Protection.

Iata o masca de fata eficienta, care iti lumineaza si catifeleaza tenul: amesteca 1 albus de ou cu o jumatate de lamaie stoarsa, apoi aplica masca pe fata; asteapta sa se usuce bine si indeparteaza cu apa curata. Daca vrei sa indepartezi totodata si punctele negre, adauga in compozitia mastii putin malai (atentie mai bine masca cu malai aplic-o seara pentru ca lasa fata rosie si roseata trece abia pana dimineata).

Ai grija de parul tau! Pentru a avea un par matasos si stralucitor, este necesar ca, pe langa spalarea corespunzatoare a parului cu sampon si aplicarea unui balsam (poti folosi: Sampon 2 in 1 pentru par normal de la Garnier, Gama Elseve Nutrigloss light).

Pentru a oferi un plus de vitalitate parului, noi propunem o masca pe care o poti prepara singura: amesteca un sfert de cana de ulei de masline, 1 albus de ou si o jumatate de castravete ras, apoi introdu aceasta compozitie 30 de secunde la microunde. Lasa compozitia sa se raceasca si apoi aplic-o pe parul uscat. Lasa masca sa actioneze timp de 15-20 de minute, apoi spala-ti parul su apa si sampon.

Masajul scalpului in timpul spalarii stimuleaza circulatia sangelui la radacina firului de par si astfel, el va creste mai puternic si mai sanatos.

Si modul de viata conteaza!
Stii foarte bine ca alimentatia influenteaza aspectul pielii. Asadar, incearca sa manaci cat mai sanatos si sa iei suficienta apa. Cateva minute de exercitii fizice zilnic antreneaza musculatura si pun sangele in miscare, contribuind la buna oxigenare a organismului. Pentru a te mentine in foma mereu, ai grija sa iti faci somnul de frumusete- nu pierde noptile si odihneste-te (poti sa bei o cana de ceai verde, ceai de musetel sau de tei- te va ajuta sa te linistesti si vei avea un somn odihnitor).
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! Îți doresc timp… Cele mai încurajatoare citate despre succes

Un articol de Simona Prodanoiu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri