Stresul este ca o umbra care te urmareste peste tot.La munca sau acasa, mereu apar probleme. Ai grija deoarece stresul este un adevarat dusman pentru tine si pentru cei din jur, sa nu mai pomenim ca te poate imbolnavi. Echipa Kidz "sare" in ajutorul tau cu urmatoarele sfaturi:
Stresul este ca o umbra care te urmareste peste tot. La munca sau acasa, mereu apar probleme. Ai grija deoarece stresul este un adevarat dusman pentru tine si pentru cei din jur, sa nu mai pomenim ca te poate imbolnavi. Echipa Kidz “sare” in ajutorul tau cu urmatoarele sfaturi:

1. Scapa de stresul de acasa

In primul rand analizeaza cum decurge o zi din viata ta si identifica lucrurile care te streseaza pentru a sti ce anume trebuie sa schimbi.

Un sot problema si copiii neastamparati pot fi uneori factori de stres. Discuta cu partenerul si cei mici si spune-le ca nu te simti bine, cere-le ajutorul si intelegerea.

Daca de vina sunt treburile din gospodarie fa impreuna cu familia un plan in care sa impartiti sarcinile si astfel fiecare sa ajute la treburile casnice.

De multe ori banii insuficienti sau datoriile sunt cauze de stress. Sfatuieste-te cu partenerul- incepeti sa faceti niste mici economii si returnati datoriile.

Mergi cu familia pentru cateva zile intr-o mini-vacanta, de preferat intr-un loc linistit unde sa-ti reincarci bateriile.

2. Relaxeaza-te

Muzica buna, mirosurile placute, si culorile pot contribui toate la relaxare.

Asculta muzica care sa te linisteasca si sa te binedispuna. Cand vrei sa te relaxezi cu ajutorul muzicii ascult-o cu sufletul si mintea in acelasi timp, nu doar superficial si incearca sa fii departe de orice te-ar putea bruia in momentele tale de relaxare. Specialistii au aratat ca muzica clasica este cea mai potrivita pentru muzicoterapie.

Mirosul este un simt important. Incanta-l cu diferite arome si va contribui si el la relaxare. Aprinde betisoare parfumate sau pune in vasul tau de aromoterapie niste ulei volatil aromat. Mirosurile exotice te vor deconecta si te vor purta in lumi de vis.

In sfarsit, vazul are si el un rol important in relaxare prin intermediul culorilor. Poarta culori care sa te binedispuna sau vopseste peretii camerelor in culori placute. Galbenul iti da o nota de optimism; portocaliul amelioreaza neplacerile digestive si alunga gandurile negre; albul da senzatia de spatiu mai mare; albastrul te calmeaza si te ajuta sa te odihnesti, iar rosul are proprietati afrodisiace, stimulandu-ti energia pozitiva.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri