Ne preocupam de sarcina, de nastere, de ingrijirea bebelusului si de cresterea si educarea copilului, trebuie sa fim gospodine si mame, dar din cand in cand trebuie sa ne mai si amuzam. In editia de azi, Kidz te invita sa te amuzi citind cateva bancuri cu si despre copii, mami si tati.
Ne preocupam de sarcina, de nastere, de ingrijirea bebelusului si de cresterea si educarea copilului, trebuie sa fim gospodine si mame, dar din cand in cand trebuie sa ne mai si amuzam. In editia de azi, Kidz te invita sa te amuzi citind cateva bancuri cu si despre copii, mami si tati.


Cand mama e plecata

Mamica pleaca in delegatie de serviciu. Taticul, trebuind sa aiba grija de copil, il trezeste de dimineata, il imbraca pentru gradinita, pregateste micul-dejun si apoi pornesc impreuna spre gradinita.

La gradinita, educatoarea mirata spune ca nu cunoaste copilul. La urmatoarea gradinita se intampla acelasi lucru, la fel si la celalate. Satul de plimbatul din granidita in gradinita, copilul zice:
- Tati, daca ma mai plimbi mult pe la gradinite o sa intarzii la scoala!

Discutie despre sex…

Cel mic, curios cum apar copiii, isi intreaba tatal. Tatal ii spune: “Eu si mama ta, iubindu-ne mult am sunat barza si i-am spus ca ne dorim un bebe. Peste 9 luni barza a batut la usa si ni te-a adus!”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Seara, fetita noteaza in jurnal: “Azi am discutat despre sex cu tata. Eram sigura ca nu stie nimic- e varza!”


Ce am descoperit dupa nastere?

- Plansul unui bebe suparat este mai strident decat vocea a 10 adulti
- Fardurile, rujul si parfumurile sunt chiar bune la gust
- Hainele si incaltarile unei mame se potrivesc perfect si fetitei ei
- Lucrurile greu de gasit sunt de fapt cel mai usor de gasit de catre un copil
- Pasta de dinti, crema de pantofi, oja si cariocile contituie o gama larga de culori pentru pictatul peretilor si al usilor
- Stomacul unui copil este foarte mic si el nu poate stoca un castronel de supa, dar poate “gazdui” 3 inghetate, doar ele se topesc, nu?
- Documentele importante sunt usor de mazgalit si se rup foarte rapid
- Superglue chiar lipeste totul
- Poti suna la salvare sau pompieri ca sa-ti exersezi manierele in ceea ce priveste vorbitul la telefon
Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri