In afara unei mici probleme care plange mult si vrea toata atentia , mamicile se mai confrunta si cu alte dificultati ; surplus de greutate, piele lasata , patata, vase sparte sau chiar varice proieminente, par fara stralucire si care incepe sa cada, vergeturi, ten tern si obosit. E adevarat ca la inceput bucuria de a avea un bebe sterge orice problema sau o face nesemnificativa, insa curand, lucrurile incep sa se vada.Hai sa vedem ce facem!

In afara “unei mici probleme” care plange mult si vrea toata atentia , mamicile se mai confrunta si cu alte dificultati ; surplus de greutate, piele lasata , patata, vase sparte sau chiar varice proieminente, par fara stralucire si care incepe sa cada, vergeturi, ten tern si obosit. E adevarat ca la inceput bucuria de a avea un bebe sterge orice problema sau o face nesemnificativa, insa curand, lucrurile incep sa se vada.Hai sa vedem ce facem!

PETELE DE SARCINA (cloasma, melanodermia, pigmentatie melanica) sunt o adevarata “binecuvantare”; ele sunt mai evidente daca sarcina a evoluat in cursul verii , sunt persistente si dezagreabile. Tratamentul lor difera in functie de localizare, vechime, disponibilitate si “largimea buzunarului”. Este obligatorie protectia solara , pentru a preveni accentuarea lor si pentru a eficientiza tratamentul depigmentant . Depigmentarea se obtine prin aplicarea unui produs specific , prin utilizarea laserului sau luminii intens pulsate, prin peeling; toate procedurile actioneaza prin mecanisme diferite , dar pot deveni complementare la indicatia medicului specialist.Utilizarea solarului nu este o solutie, de asemenea nici expunerea la soare, pentru ca pielea se bronzeaza , iar petele se coloreaza, devenind mai evidente.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie

Ridurile sigur vor deveni mai evidente; n-ar fi rau sa lasati bebele in grija unei bunici, sa va odihniti si sa va ocupati putin de dv. Regimul alimentar bogat in fructe si legume, o hidratare buna, vor proteja “cotele de lactatie” si vor imbunatati si aspectul pielii. Demachierea riguroasa zilnica si crema hidratanta sunt lucrurile minime de care are nevoie pielea dv. Crema de zi sau de noapte, trebuie sa fie de buna calitate,in acord cu tenul dv., si cu ceea ce doriti sa obtineti ca efect; ele vor pregati pielea pentru pasul urmator, care poate fi constituit de injectarea toxinei botulinice.Aceasta va relaxa pielea dv. pe o perioada de aproximativ 6 luni.Injectiile nu sunt foarte dureroase, efectul este spectacular, iar costul este echivalent unei creme bune antirid, aplicata toata aceasta perioada. O procedura mai noua de imbunatatire a aspectului cutanat, reintinerirea cutanata, se poate face de asemenea cu ajutorul luminii intens pulsate(un aparat din categoria laserelor).Procedura scade roseata pielii, atenueaza petele, ajuta la disparitia micilor dilatatii vasculare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri