24 Iulie 2008 publicat în Mami 2 share-uri

De ce vara nu-i ca iarna si de ce nu ne simtim la 30 de ani ca la 20? Pentru ca 30 de ani este o varsta pe care fiecare dintre noi o priveste in mod diferit. Pentru unii varsta de 30 de ani reprezinta varsta maturitatii, pentru o parte din noi- a stabilitatii emotionale si financiare, momentul ideal de a-si pune visurile in practica, pentru o alta parte -clipa bilantului, sfarsitul tineretii si apusul vremurilor de zburdalnicie, iar pentru altii -iminenta izbucnirii unei crize personale.

De ce vara nu-i ca iarna si de ce nu ne simtim la 30 de ani ca la 20? Pentru ca 30 de ani este o varsta pe care fiecare dintre noi o priveste in mod diferit. Pentru unii varsta de 30 de ani reprezinta varsta maturitatii, pentru o parte din noi- a stabilitatii emotionale si financiare, momentul ideal de a-si pune visurile in practica, pentru o alta parte -clipa bilantului, sfarsitul tineretii si apusul vremurilor de “zburdalnicie”, iar pentru altii -iminenta izbucnirii unei crize personale.

Pentru marea majoritate insa, 30 de ani inseamna cea mai implinita varsta. Pentru mine - pur si simplu o varsta complexa. In legatura cu varsta de 30 de ani au luat nastere mituri care pornesc de la aceeasi premisa, insa ajung sa se bata cap in cap. Indiferent insa de perceptia noastra asupra acestei controversate varste, atunci cand implinesti 30 de ani esti incercata de sentimente amalgamate: bucurie, confuzie, tristete, fericire, un nu stiu ce si un nu stiu cum... Cu bune, cu rele ca orice varsta si etapa din viata noastra, merita sa ne bucuram de cei 30 de ani pe care ii avem. Haideti sa clarificam de ce:
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Sunt departe de naivitatea tineretii, insa ii pastrez exuberanta - 30 de ani este o varsta a plenitudinii si a paradoxului. O femeie la 30 de ani este pe deplin dezvoltata fizic si spiritual, iar echilibrul sau sentimental nu este atat de usor de zdruncinat ca la 20 de ani. La 30 de ani, o femeie se detaseaza cu usurinta de exaltarile si naivitatea tineretii, pastrand totodata prospetimea, exuberanta si initiativa acesteia. O femeie la 30 de ani se apropie de miezul intelepciunii pe care o aduce maturitatea, insa se afla la adapost de prudentele ei exagerate.

Pe cont propriu – Un motiv in plus pentru care ne bucuram de aceasta varsta este acela ca suntem pe picioarele noastre din punct de vedere financiar. Va mai amintiti de vremurile cand ati avut primul job? Va amintiti emotiile, nesiguranta, nemultumirile, frustrarile si vesnic aceeasi problema a banilor insuficienti? La 30 de ani, suntem deja trecute de etapa tatonarilor profesionale, nu mai zburam din job in job in cautarea jobului perfect, ne-am gasit locul. Cel putin din punct de vedere profesional... Multe dintre noi au la aceasta varsta o cariera deja conturata, un job stabil, un salariu satisfacator care le permite sa-si satisfaca capriciile, un statut social asigurat si multe legaturi profesionale. Nu avem atatia prieteni ca la 30 de ani, insa putinii prieteni pe care ii avem sunt de incredere.

6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Cum să alegi componente pentru baia ta

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri